Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 22, 2008, 11:27:19 ÖS
aa ne demek tabikide atabilirsin istersen bir degil yüz tur at emrinizdedir lüks ucagim  kur;)
yaaa kızlar az kaldı uçak geldi gelecek eli kulağındadır şimdi kırşeirlim sende madonnadan al artık bi zahmet sonra üstüne oturmasın ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 22, 2008, 11:29:13 ÖS
Ne Kadar Alcak Gonullusun Kirsehir, Inan Gozlerim Yasardi hatta seyahatimin geri kalan bolümüne gemiyle gitmeye karar verdim, simdi Madonna ya ayip olmasin dimi  :haha:

:haha: :haha:

Güzel gemi yolculugu bu havada ne cekilir demi  ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 22, 2008, 11:30:30 ÖS
Hic Bir Pilot Ucaga Ucak demiyor biliyormusunuz, Adamlar Tayyare diyorlar.
Hatta eskiden pilotlara Tayyare Zabiti derlermis  :haha:

Ben bilmiyordum Ataan bey  ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 22, 2008, 11:30:42 ÖS
yaaa kızlar az kaldı uçak geldi gelecek eli kulağındadır şimdi kırşeirlim sende madonnadan al artık bi zahmet sonra üstüne oturmasın ;D

aaa aklima geldi gecnlerde diger lüks ucagim ufak bi cizilmisti cöpe atmistim madonna gidip cöpten almis satmis  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 22, 2008, 11:29:13 ÖS
Ne Kadar Alcak Gonullusun Kirsehir, Inan Gozlerim Yasardi hatta seyahatimin geri kalan bolümüne gemiyle gitmeye karar verdim, simdi Madonna ya ayip olmasin dimi  :haha:
yok gemi ayıp olur şimdi vapur daha iyi gider :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 22, 2008, 11:33:04 ÖS
aaa aklima geldi gecnlerde diger lüks ucagim ufak bi cizilmisti cöpe atmistim madonna gidip cöpten almis satmis  :haha:
:haha:onada bu yakışır ancak :haha:

ATAAN

Iki Milyarder Yolda Karsilasirlar
Birincisi derki Ozel bir Ucak siparisi vermistim onu almaya gidiyorum
Ikincisi de derki  a ne tesadüf bende, derken ucaklari almaya gitmeden once birer kahve icmeye karar vermisler.
Kahveler icilmis sohbetler edilmis, derken birincisi hesabi istemis arkasindan cafeden kalkip ucaklarini almaya gelmisler.
Ucaklar alinmis derken ikinci olan demis ki kahveleri sen ismarladin müsadenle ucaklarida ben odüyorum
:haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 22, 2008, 11:40:35 ÖS
Ikincisi de derki  a ne tesadüf bende, derken ucaklari almaya gitmeden once birer kahve icmeye karar vermisler.
Kahveler icilmis sohbetler edilmis, derken birincisi hesabi istemis arkasindan cafeden kalkip ucaklarini almaya gelmisler.
Ucaklar alinmis derken ikinci olan demis ki kahveleri sen ismarladin müsadenle ucaklarida ben odüyorum

:haha: :haha: :haha: :haha:

Ne güzel ya bende bir kahve ismarliyorum varmi isteyen  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 22, 2008, 11:40:35 ÖS

bu iki milyaarder ben ve zeytin oluyoz  :haha: funny:) funny:) funny:) funny:)

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Aralık 22, 2008, 11:41:50 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha:

Ne güzel ya bende bir kahve ismarliyorum varmi isteyen  ;D
zahmet olmazsa alabilirim ;D

esma 41

Herkese iyi aksamlar.
Nasilsiniz Almancax üyeleri ?  :)

gece

oy oy oy Arkadaslar naptiniz ya
sabah kapida hic tanimadiginiz bir akrabaniz size cicek verirse sasirmayin  :haha: :haha:

kirsehir7

iyi aksamlar esma iyiz ssen  ;D

esma 41

Bende iyiyim tesekkürler.  :)

gece

Hosgeldin Yesillim iyiyiz  ;) sen nasilsin ?

Burda Ucak, teyyara milyonerler varmis meger forumda   ;D ;D