Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 06:39:21 ÖS
Yok Bunlar Kandiricikci ya, Cetimiz Var Diyorlar Ama Ortada Yoklar, Sanirim Balona Hava Üflemekten Bitap Düstüler  yaril:)
Sizi Cetimle Gezdirecem Diyip Cikan, Sayin Gece'nin Catida Agac Olmasina Hatta Meyve Vermesine Sebep Olan Yüskek Cet Sosyete Arkadaslarimiz Kayiptir. Bulanlarin, Gorenlerin Yada Havada Basi Bos Dolasan Bir Balon Gorenlerin Insaniyet Namina Bize Haber Vermeleri Rica Olunur. Haber Verenlere Odül Vermeyi Cok Isterdik Ama Daha Maasi Almadik :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

ÖDÜL BENDEN OLSUN BARI  :haha: :haha:

ATAAN

yaril:) yaril:) yaril:)
Gecen Bende Indim Carsi Civil Civil Ama Cok Soguuuuk, Ozel Ceti Olan Arkadaslarda Bizi Hala Alacaklar Dünden Beri
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bir Ihbar Geldi Simdi Sayin Gece, Basi Bos Dolasan Bir Balon Gormüsler Üstünde de Cet Sosyete Rampada Gecme Düzde Sollarim, Rahmetlide Sollardi Gibilerinden Yazilar Varmis  Hani Diyorum Bizimkiler Olabilirmi Bunlar  offoff:) :haha: :haha:

gece

;D ;D ;D
Evet haklisiniz soguk disari cikmak istesemde  ;D

PC daha mi eglenceli ne  :haha: :haha:

Halami bekliyorsunuz ben beklemiyorum vazgectim Cet Sosyete bu bugün burda yarin baska yerde ee zengin ya  ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 23, 2008, 06:49:24 ÖS
Bir Ihbar Geldi Simdi Sayin Gece, Basi Bos Dolasan Bir Balon Gormüsler Üstünde de Cet Sosyete Rampada Gecme Düzde Sollarim, Rahmetlide Sollardi Gibilerinden Yazilar Varmis  Hani Diyorum Bizimkiler Olabilirmi Bunlar  offoff:) :haha: :haha:

Ayyy süper yaa  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Biraz Pencereden bakayim dedim bir de ne göreyim BALON amanin oda ne benim evime dogru geliyor  ;D ;D
Napcam ben simdi ya  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bizim Sosyeteler Onlar Aman Birakmaa   :haha:

gece

Malesef Cok yükseldiler ya  ;D ;D nerdeyse gözden kayboldular ;D

canim ya simdi CET uzaylilar olucaklar  :haha: :haha:

kirsehir7

cet sosyetinizzzz geldiiiiiiii  :haha:

ATAAN

Demedim mi Onlar Bizimkilerdir diye   yaril:) yaril:)

gece

Ahaa geldi UZAY yolculugu nasildi CET SOSYETEM  ;D ;D ;D

kirsehir7

hmmm bizim hakkimizda konusmusunuuz  :zopa: duydum hepsiinii
zeytiiiiiiiin sekeriiiiiiiiiiiiiiim nerdesiiiiiiiiiiiiiiiin
aaa bizi cekemeyenler var  :haha: 

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 23, 2008, 07:32:55 ÖS
Ahaa geldi UZAY yolculugu nasildi CET SOSYETEM  ;D ;D ;D

ayyy cok güzeldiii  ;D

kirsehir7

duyuru

adminimden yeni bir symiyle istiyorum havaama uygun.söyyle havalana bi smylii  okey:)

ATAAN

Balonun Havasimi Bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
:haha: :haha: