Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 24, 2008, 04:33:23 ÖS
Süper bak tatil basladi yakit aldinmi tatil negüzel gezersin gariiii CETINLE salina salina  :haha: :haha: :haha:

almammmi full dolu.gezecemmm oohhhh  ;D

ATAAN

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 24, 2008, 04:33:23 ÖS
Süper bak tatil basladi yakit aldinmi tatil negüzel gezersin gariiii CETINLE salina salina  :haha: :haha: :haha:
yılbaşı tatilimi??? ;D yaa burda tatil değil banane yaa.... :( ben 1ine kadar beklemek istemiyorum.... offoff:) :haha:

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 24, 2008, 04:34:38 ÖS
almammmi full dolu.gezecemmm oohhhh  ;D

Kirsehirim be buralarada ugra söyle uzanalim Havayi adalarina kadar oaralar yaz simdi oohhh  ;D ;D ;D

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 04:32:15 ÖS
Gecmis Olsun Zeytin, OOOOOOO Bizim Yüksek Sosyetede Burdalar Efendim Ceti Nereye Parkettiniz :haha:
çatıya parkettirdim pilotuma bi iyileşiyim tur yapıcamm bu arada saol Ataan abıyy

kirsehir7

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 24, 2008, 04:35:39 ÖS
Kirsehirim be buralarada ugra söyle uzanalim Havayi adalarina kadar oaralar yaz simdi oohhh  ;D ;D ;D

ugrarim ablam yeterki sen iste  :-*

zeytin

gece

ATAAN

ATAAN

Sayin Gece Bunlar Gelcem Deyolar Gelmeyolar, Sizi Catida Agac Edeyorlar  yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 04:38:49 ÖS
Sayin Gece Bunlar Gelcem Deyolar Gelmeyolar, Sizi Catida Agac Edeyorlar  yaril:)
Attan abiyy herhalde arıza çıktı cetlerde yoksa geceyi neden bekletelim  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 04:38:49 ÖS

Haklisiniz ya aslinda bir ceza belirlemeli de SOSYETEYE ne tür ceza verilir bir fikriniz varmi Ataan bey  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 04:40:38 ÖS
Attan abiyy herhalde arıza çıktı cetlerde yoksa geceyi neden bekletelim  ;D

Valla ben bilmem cezalarinizi kesicem bundan sonra demi Ataan bey  :haha: :haha: :haha: