Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

avukatimla konustum o halledecek bu konuyu.  ;D

...mystery...

Sayın Almancax Bakanlığı ;

Almancax göklerinde fink atan CET Sosyetenin Ceti'ne el konulmasını ve onlara şöyleee en güzelinden bir ceza verilmesini rica ederim..

**Dip Not : Ceza yanında birde şöyle güzeell bir gardiyan olmasınıda rica ediyorum... :)

Saygılarla..

ALMANCAX ÜYELERİ ATAAN,GECE

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 24, 2008, 07:29:42 ÖS
Sayın Almancax Bakanlığı ;

Almancax göklerinde fink atan CET Sosyetenin Ceti'ne el konulmasını ve onlara şöyleee en güzelinden bir ceza verilmesini rica ederim..

**Dip Not : Ceza yanında birde şöyle güzeell bir gardiyan olmasınıda rica ediyorum... :)

Saygılarla..

ALMANCAX ÜYELERİ ATAAN,GECE

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 24, 2008, 07:27:53 ÖS
avukatimla konustum o halledecek bu konuyu.  ;D

KEK NERDE KEKK TAYYARELI KEK  :haha:

...mystery...

bi jest yaptık TAYYARE bizden dedik ama keki göremedik kirsehir... :haha:

zeytin

ben geldimm nasılsınız bakem görüşmeyeli ;D

ATAAN

Demedim mi Bunlar Avukat Insan Haklari Mahkemesi Falan Diye Sayin Gece  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 07:33:22 ÖS
ben geldimm nasılsınız bakem görüşmeyeli ;D
sizi Almancax Bakanlığına şikayet ettiiikk.... :haha: :haha: dilekçe verdik... :haha: CET'iniz havayı kirletiyo diye... ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 07:34:39 ÖS
Demedim mi Bunlar Avukat Insan Haklari Mahkemesi Falan Diye Sayin Gece  :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha:
Haklisiniz ya Ataan bey durum vahim  hala inkardalar  ;D hayir cezalari artiyor  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 24, 2008, 07:35:13 ÖS
sizi Almancax Bakanlığına şikayet ettiiikk.... :haha: :haha: dilekçe verdik... :haha: CET'iniz havayı kirletiyo diye... ;D

Ay Allahim nerden cikti bu CET Sosyete ya unuttum  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Simdi Helikopterli Pasta Desem Kesin Savas Cikar   :haha: :haha:

kirsehir7

yok ben kek falan yapmam avukatim ilgileniyor konu adliyeye düstügü icin konusmam karari aldim  ;D

ayy zaten gazeteciler kapimdan gitmiyolarr. uffffffff  tickoff:)

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 24, 2008, 07:35:13 ÖS
bikere benim cetim doğal gazlı  :haha: :haha: