Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sayin Kirsehir, Avukatiniz mi Yapacak Kek Yoksa Siz Düzene Karsimi Geliyorsunuz??
:haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 07:39:06 ÖS
bikere benim cetim doğal gazlı  :haha: :haha:
israf israf.... ;D yüzde bilmem kaç zam geldi... :haha: onların parası biz halktan çıkıyo.... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 07:39:29 ÖS
Sayin Kirsehir, Avukatiniz mi Yapacak Kek Yoksa Siz Düzene Karsimi Geliyorsunuz??
:haha: :haha:

ben sucsuz cikasam sen ve gece yapacaksiniz  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 24, 2008, 07:40:07 ÖS
ben sucsuz cikasam sen ve gece yapacaksiniz  :haha: :haha:
;D ;D ;D bende yumurta kırarım size... :haha: yardım amacıyla yani... ;)

ATAAN

Bak Tüplü Alsaydiniz En Azindan Acikinca Yumurta Neyimde Pisirebilirdiniz ama Siz Keki bile Avukata yaptiriyorsunuz ya
:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 24, 2008, 07:39:40 ÖS
israf israf.... ;D yüzde bilmem kaç zam geldi... :haha: onların parası biz halktan çıkıyo.... :haha:
ben gerekli makamlarla konuştum cetimin doğalgazı siz halkların cebinden cıkmıyo :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 07:41:41 ÖS
Bak Tüplü Alsaydiniz En Azindan Acikinca Yumurta Neyimde Pisirebilirdiniz ama Siz Keki bile Avukata yaptiriyorsunuz ya

aa bide pastami yapacagim sosyeeteye rezil mi olacagim.  :o

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 07:41:41 ÖS
:haha: :haha: :haha: bu olay yargıda olduğuna göre kazanırsak yumurtaları sizden bekleriz ama

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 07:45:00 ÖS
:haha: :haha: :haha: bu olay yargıda olduğuna göre kazanırsak yumurtaları sizden bekleriz ama

okey:) okey:)  :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 24, 2008, 07:43:36 ÖS
aa bide pastami yapacagim sosyeeteye rezil mi olacagim.  :o
okey:) çok doğru kırşehirlim

ATAAN

Pardon Ama Siz Yargilandiniz Cezanizda Verildi, Sayin Gece Arkadaslar Karakolda Dogru Soyleyip Mahkemede Sasiriyorlar
yaril:) yaril:) yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 07:47:14 ÖS
Pardon Ama Siz Yargilandiniz Cezanizda Verildi, Sayin Gece Arkadaslar Karakolda Dogru Soyleyip Mahkemede Sasiriyorlar
yaril:) yaril:) yaril:)
pardon ama hani hakim savcı nerde siz kendi cezanızı kendiniz kestiniz kabul etmiyorum bu durumu  :haha:

gece

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 07:49:37 ÖS
pardon ama hani hakim savcı nerde siz kendi cezanızı kendiniz kestiniz kabul etmiyorum bu durumu  :haha:

bendeee itiraaaaaaaaaaaaaaz ediyoruuuum hakim beeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy  tickoff:)

zeytin

şanfıstıklı olabilirmi ???

kirsehir7

hah gece ablam yapmis bizim yerimize teyyareli keki  ;D