Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Yaz Kizim Melahat Sanik Beraat Diyemiyoruz, Siz habire suc üstüne suc isliyorsunuz, MasAllah Suc Makinesi Gibisiniz yani  yaril:) yaril:) yaril:)

zeytin

mangalda suşi yapmasını siz biliyorsunuz herhalde ozaman onuda sizden alalım kekimizide gece ablamızdan yedik nasıl olsa cezayı siz veriyorsunuz ama yinede sizler yapıyorsunuz sonunda  :haha: yaril:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 07:59:46 ÖS
mangalda suşi yapmasını siz biliyorsunuz herhalde ozaman onuda sizden alalım kekimizide gece ablamızdan yedik nasıl olsa cezayı siz veriyorsunuz ama yinede sizler yapıyorsunuz sonunda  :haha: yaril:)

:haha: :haha: yaril:) funny:)

ATAAN

Tayyareli Kek Daha Once Pisirmedigimiz Gibi Mangalda Suşide Henüz Pisiremedik, Cezalarinizi Niye Bizim Üstümüze Atmaya Calisiyorsunuz Bakem Siz  :haha: :haha:

dielosch

ben geldimm hepinize selamm bu arada dün için yazdıklarınız için çok teşekkür ederimm çoook mutlu oldumm  halayy:) ( biraz fazla <için> li oldu ama olsun  ;D )

...mystery...

mangalda suşi... ;D öldüm yaa.... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 08:01:47 ÖS
Tayyareli Kek Daha Once Pisirmedigimiz Gibi Mangalda Suşide Henüz Pisiremedik, Cezalarinizi Niye Bizim Üstümüze Atmaya Calisiyorsunuz Bakem Siz  :haha: :haha:
biz size cezalarımızı atmaya çalışmıyoruzki sadece doğru alanı söylüyoruz değelmi canım kırşehirlim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 07:59:46 ÖS

:zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

kirsehir7

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 24, 2008, 08:02:23 ÖS
ben geldimm hepinize selamm bu arada dün için yazdıklarınız için çok teşekkür ederimm çoook mutlu oldumm  halayy:) ( biraz fazla <için> li oldu ama olsun  ;D )

Hosgeldin dilosch  ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 24, 2008, 08:03:23 ÖS
biz size cezalarımızı atmaya çalışmıyoruzki sadece doğru alanı söylüyoruz değelmi canım kırşehirlim  :haha:

:-* :-*  okey:) okey:)
evet canim cookhaklisin

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 24, 2008, 07:59:40 ÖS
Yaz Kizim Melahat Sanik Beraat Diyemiyoruz, Siz habire suc üstüne suc isliyorsunuz, MasAllah Suc Makinesi Gibisiniz yani  yaril:) yaril:) yaril:)

:haha: :haha: :haha: :haha:

dielosch

hoşbuldumm burası kaynamış yaa  :haha:

mangalda suşi koptum yaaa yaril:)

kirsehir7

sizde bize hep zor yemekleri veriysunuz   ceza olaraktickoff:)

ATAAN

Hosgeldin dielosch  Burda Adli Bir Skandal Yasaniyorda  Mahkumlar Baskaldirdi,  :haha: :haha: