Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

burdayiiiiiiiiiiiiiiiim beeeeen cetimle uctum geldim zeytin sosyetik arkadasimi aradim ama bulamadim  :-[

SEVGI-40

mehmetemir21

almancax olmayınca almancayla olan bağlarımda kopuyo sanki iyiki varsınız almancaxa girince almancaya daha iyi konsantre oluyorum sayenizde çalışma fırsatı buluyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 28, 2008, 09:39:48 ÖS
:) :) :) :)
sevgi kirsehirde geliyormuş sizin yanınıza.... ;D (bu arada böyle bahsederken kirsehir ismini garipsedim... :haha: )

çok sevindim sizin adınıza.... yuppi:) yuppi:) umarım güzel vakit geçirirsiniz... :-*

kirsehir7

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 28, 2008, 09:41:07 ÖS
sevgi kirsehirde geliyormuş sizin yanınıza.... ;D (bu arada böyle bahsederken kirsehir ismini garipsedim... :haha: )

çok sevindim sizin adınıza.... yuppi:) yuppi:) umarım güzel vakit geçirirsiniz... :-*
evt ya ins gelcek dört gözle bekliyom :o :o :o gözlerimi böyle actim bekliyom kirsehirimi cok özledim onu cok  :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Aralık 28, 2008, 09:40:02 ÖS
almancax olmayınca almancayla olan bağlarımda kopuyo sanki iyiki varsınız almancaxa girince almancaya daha iyi konsantre oluyorum sayenizde çalışma fırsatı buluyorum

Haklisin mehmet iyiki alamancax var ;)
Hosgeldin :)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 28, 2008, 09:42:33 ÖS
neden garipsedin  ???

:haha:
yani kirsehir ne biliyim kirsehirde geliyomuş derken bi insan değilde sanki o bölge o şehir oraya geliyomuş gibi bi anlam çıkıyoda ondan yani... ;D

kirsehir7

kuzen ya ben gelmeden eniste gitmez demi? annenler viyanaya gelmiyo malum ben trenle gelicem oraya bi kac gün sonra gitmez demi  ???

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 28, 2008, 09:43:07 ÖS
evt ya ins gelcek dört gözle bekliyom :o :o :o gözlerimi böyle actim bekliyom kirsehirimi cok özledim onu cok  :-* :-*
ama bu altı göz oldu sevgi... ;D ---------> :o :o :o

mehmetemir21

burada çok eğleniyorum hemde almaca öğreniyorum süper valla zamanım olsa sorularımla sizleri canınızdan bezdiririm ne yazıkki pek zamanım olmuyor offoff:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 28, 2008, 09:43:44 ÖS
yani kirsehir ne biliyim kirsehirde geliyomuş derken bi insan değilde sanki o bölge o şehir oraya geliyomuş gibi bi anlam çıkıyoda ondan yani... ;D

:haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Aralık 28, 2008, 09:43:25 ÖS
Haklisin mehmet iyiki alamancax var ;)
Hosgeldin :)
yasasin almancax

...mystery...

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 28, 2008, 09:44:28 ÖS
ama bu altı göz oldu sevgi... ;D ---------> :o :o :o
:o :o :o :o :o :o :o :o :o