Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 29, 2008, 08:20:49 ÖS
mersi şekerim sen nasılsın dersler nasıl gidiyoo diycem ama sen herhalde ban şu cevabı verirsin  offoff:) yeter artıkk diyee ;D
ben bunu yine üstüme alındım ama olsun... :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 29, 2008, 08:20:49 ÖS
mersi şekerim sen nasılsın dersler nasıl gidiyoo diycem ama sen herhalde ban şu cevabı verirsin  offoff:) yeter artıkk diyee ;D

yok o kadar da değil ama ders lafını uzunca bi süre duymak istemiyorum en azından bu yılın sonuna kadar  cofe:)

...mystery...

öfff be bişey yapıyım diyorum elime yüzüme bulaşıyo.... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 29, 2008, 08:22:12 ÖS
ingilizce ezberlerden yeter artık offoff:) ama diğerleri iyi.... :haha: çok ödev veriyolar ama artık bünye alıştı tepki vermiyo... ;D
:haha: :haha: bilrim o günleri ben hersabah ağlayarak okula gittiğim günleri bilirdim :haha:ödev ders projesi bölümden dolayı deneyler yazılılar bide yazılı sonucu stresi  :zopa: dersane dershane ödevleri falan filan ama şimdi özledim o günleri ama en çok okuldan kaçma günlerimi özledim.ah ah :-[ okul bitince arasın benim gibi

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 29, 2008, 08:26:16 ÖS
:haha: :haha: bilrim o günleri ben hersabah ağlayarak okula gittiğim günleri bilirdim :haha:ödev ders projesi bölümden dolayı deneyler yazılılar bide yazılı sonucu stresi  :zopa: dersane dershane ödevleri falan filan ama şimdi özledim o günleri ama en çok okuldan kaçma günlerimi özledim.ah ah :-[ okul bitince arasın benim gibi
belki.... ;D ;D

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 29, 2008, 08:27:56 ÖS
sana demiştim zaten :haha: kur;)
ciddimisin.... ;D ;D Allah Allah bende bi gariplik var ama... ::) :haha: hadi bakalım hayırlısı... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 29, 2008, 08:22:59 ÖS
yok o kadar da değil ama ders lafını uzunca bi süre duymak istemiyorum en azından bu yılın sonuna kadar  cofe:)
sana gördüğüm rüyayı anlatayım şimdi sen birkaç arkadaşın ve gizem oturuyoruz.sonra sen saçını kestirmişsin.bana diyorsun ki tarjımı değiştirmeye başladım nasıl olmuş gizem diiyosun gizemde sana iyi olmuş diyo ama banada hiç yakışmamış diyo uzun saç daha güzel yakışıyodu diyo sonra ingilizce öğretmenin geliyo sen ona diyosun ki tanımadığım insanların karşısında çok ciddiyimdir şaka yapmam diyosun öğretmene asla yapmam diyosun bana yazılımdan neden düşük verdiniz diyosun kızıyosun ona sonra uyandım zatenn ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 29, 2008, 08:28:31 ÖS
ciddimisin.... ;D ;D Allah Allah bende bi gariplik var ama... ::) :haha: hadi bakalım hayırlısı... :haha:
derslerdendir  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 29, 2008, 08:32:00 ÖS
sana gördüğüm rüyayı anlatayım şimdi sen birkaç arkadaşın ve gizem oturuyoruz.sonra sen saçını kestirmişsin.bana diyorsun ki tarjımı değiştirmeye başladım nasıl olmuş gizem diiyosun gizemde sana iyi olmuş diyo ama banada hiç yakışmamış diyo uzun saç daha güzel yakışıyodu diyo sonra ingilizce öğretmenin geliyo sen ona diyosun ki tanımadığım insanların karşısında çok ciddiyimdir şaka yapmam diyosun öğretmene asla yapmam diyosun bana yazılımdan neden düşük verdiniz diyosun kızıyosun ona sonra uyandım zatenn ;D
bizi nasıl gördün yaaa bakalım nasıl insanlarmışız.... :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 29, 2008, 08:33:02 ÖS
bizi nasıl gördün yaaa bakalım nasıl insanlarmışız.... :haha: :haha:
seni kısa saçlı ve bereli gördüm bide yanınızda eda diye bi arkadaşınız vardı

zeytin

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 29, 2008, 08:34:47 ÖS
seni kısa saçlı ve bereli gördüm bide yanınızda eda diye bi arkadaşınız vardı
bere tamam ama ben kısa saçlı değilim yani çokta uzun değil ama.... :haha:

...mystery...

herkese iyi geceler... byby:) ben çıkıyorum hoşçakalın..... :-* :-* :-* :-* byby:) byby:)

RIBERY