Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

sonra ikinizde üzülüyosunuz.... :'( yani üzülürsünüz.... :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 01, 2009, 10:03:20 ÖS
;D ;D umarım yetişebilirim... :) ikinizin birden imdadına yetişsem sanırım ikinizinde ihtiyacı var küçük bir yardıma.... :)
benim büyük yardimam ihtiyacim var ya  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 01, 2009, 10:03:42 ÖS
--> Evet Almancax bagimlilik yapiyor, öyle bir bagimlilik ki yemeyi, icmeyi unutturuyor....... Sen gezmene bak Askim, dolas yine sabahlara kadar, yemek falan da yeme emi? Daha bugün tamam demistin ama nedense cabuk unutuluyor o sözler. En cok hatirlaman gereken verdigin sözler olmasina ragmen.................

Ya Onur , böyle yapma kiza bence.
Hadi barisin cabuk , emrediyorum bak  :zopa:

3,14

--> Ben cikiyorum Almancaxlilar ve Askim. Size BOL sohbetler, sana da Askim. Sen tek cikma mutlu ol, ben cikip biraz, pardon cok üzülüp (laflarim dinlenmedigi icin maalesef), biraz da saz calacagim. Hadi Allah'a emanet olun. byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 01, 2009, 10:05:01 ÖS
yaaa ama yapmayın böyle.... :( çok gereksiz bir konu hakkında... :(
bencede yapmayalim
bak gizem ben sakaya vuruyom gülüyom beyfendi hala devam ediyo ben napim dimi ama

mub@rek

Evet ucagimizda seyahet eden genc ciftimiz varmis.

İlk dansi onlara birakalim, istedikleri ortak bir sarki varsa koyiyim hemen burdan cd calar' a. ( Ucakta cd calar  ::) )

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Ocak 01, 2009, 10:06:04 ÖS
Ya Onur , böyle yapma kiza bence.
Hadi barisin cabuk , emrediyorum bak  :zopa:

--> Kabul edilmedi. Üzgünüm.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 01, 2009, 10:06:14 ÖS
--> Ben cikiyorum Almancaxlilar ve Askim. Size BOL sohbetler, sana da Askim. Sen tek cikma mutlu ol, ben cikip biraz, pardon cok üzülüp (laflarim dinlenmedigi icin maalesef), biraz da saz calacagim. Hadi Allah'a emanet olun. byby:)
byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 01, 2009, 10:06:23 ÖS
bencede yapmayalim
bak gizem ben sakaya vuruyom gülüyom beyfendi hala devam ediyo ben napim dimi ama
evet sende haklısın ama bence bunun bitmesi için fedakarlık gerek... :'( yani ikinizde haklısınız belli yerlerde... :-\ :-\

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 01, 2009, 10:06:23 ÖS
bencede yapmayalim

--> 37 dk önce cikalim demistim. Sakaya vurdun. Cikiyorum ben. Umarim söyledigim seyler yapilir, sanmiyorum, sadece umabiliyorum.

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 01, 2009, 10:06:53 ÖS
--> Kabul edilmedi. Üzgünüm.
onur abii ama üzüyosun sevgiyi.... :-\ :-\ belki o da seni ama herkesin kendine göre bi düşüncesi bir isteği var azıcık saygı yinede birbirinizi kırmayın.... :'(

3,14

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 01, 2009, 10:06:37 ÖS
Evet ucagimizda seyahet eden genc ciftimiz varmis.

İlk dansi onlara birakalim, istedikleri ortak bir sarki varsa koyiyim hemen burdan cd calar' a. ( Ucakta cd calar  ::) )
benim istedimi calin ya bahadan bizim sarkimizi  ;D

gece

Tamda 208 yilinin en Asik lari yaziyordum ne oldu diyecem niye merak ediyorsun diyecek ONUR  ;D ;D