Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 09, 2009, 08:17:47 ÖS
hiiii canım benim.... :-* :-* çok seviyorum ben seni.... :-* :-*
bende seni canim benim

onur duymasin   :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 08:18:21 ÖS
Gülmek Icin Anca Bu Arkadas ikna Edebilirdi, Simdi Bu Adam Bana Agla Dese Ben Hic Durmadan 1 Ay Hangirdaya Hangirdaya Aglarim  :haha: :haha: :haha:
abicm benim sen bikere iste yeterki o adama gerke kalmadan ben susarim    :) :) :) :)

ATAAN

Susmani Istemedim ki Canim Kardesim, Gül Mutlu Ol, Bak Abuzerde Öyle Olsun Kardesim Diyor  ;D

ATAAN

Üzme Abuzeri, Kendileri Biraz Hassas   :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 08:22:31 ÖS
Susmani Istemedim ki Canim Kardesim, Gül Mutlu Ol, Bak Abuzerde Öyle Olsun Kardesim Diyor  ;D
sen benim canim abimsin  ya bitanesin sen bitane   :-* :-* :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 08:23:04 ÖS
Üzme Abuzeri, Kendileri Biraz Hassas   :haha: :haha: :haha:
cok hassas mis  gercekten  :haha: :haha: :haha: dokunmaya korkuyo insan   :haha: :haha:

ATAAN

ATAAN

Tabi Cok Hassas, Duygusal Bir Arkasimiz. Her Aksam Uyumadan Önce Titanic i Izliyor   :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 08:26:09 ÖS
Tabi Cok Hassas, Duygusal Bir Arkasimiz. Her Aksam Uyumadan Önce Titanic i Izliyor   :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

:haha: :haha: aklıma bugün MAHO'nun(Fransızca öğretmenimiz kendisine Maho dememizi emrediyoda... ;D ) derste anlattığı karizmatik erkeklerin özellikleri geldi verdiği örneklerde Hitler ve Napolyon.... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 09, 2009, 08:43:19 ÖS
:haha: :haha: aklıma bugün MAHO'nun(Fransızca öğretmenimiz kendisine Maho dememizi emrediyoda... ;D ) derste anlattığı karizmatik erkeklerin özellikleri geldi verdiği örneklerde Hitler ve Napolyon.... :haha:
:haha: :haha:ilgin örneklermiş doğrusu :haha: :haha:

...mystery...

evet kendiside ilginç bir hoca zaten.... :haha: bi ara anlatırım hatta benim öyle bi konum vardı orda internetteki yorumlara bakardım(adı MAHMUT KAPLAN isterseniz bakabilirsiniz) bende bi ara kendi görüşlerimi yazarım.... :haha:

...mystery...

mesela karizmatik erkekler 40 kişiyi öldürürmüş bi kere akşam rahatça uyurlarmış ama bigünde birine haksız yere kızdımı uykusu kaçarmış yani bi tarafları çocuk gibi bi taraflarıda cani ruhlu olurmuş.... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 09, 2009, 08:51:47 ÖS
evet kendiside ilginç bir hoca zaten.... :haha: bi ara anlatırım hatta benim öyle bi konum vardı orda internetteki yorumlara bakardım(adı MAHMUT KAPLAN isterseniz bakabilirsiniz) bende bi ara kendi görüşlerimi yazarım.... :haha:
bi ara bakarımm

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 09, 2009, 08:52:47 ÖS
mesela karizmatik erkekler 40 kişiyi öldürürmüş bi kere akşam rahatça uyurlarmış ama bigünde birine haksız yere kızdımı uykusu kaçarmış yani bi tarafları çocuk gibi bi taraflarıda cani ruhlu olurmuş.... ;D
hııımmm ilginçmiş doğrusu nirden buluyomuş bu konuları merak ettim ;D

...mystery...

kendisi dedim yaa ilginç bi insan.... :haha: :haha: ilginç insanın ilginç düşünceleri olur... ;D ;D bende bi bilsem nerden bulduğunu ;D ama şunu biliyorumki aynı gün içinde farklı sınıflara aynı cümleleri kuruyo ve aynı hareketleri yapıyo.... :haha: