Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sagol Kirsehir Bende Iyiyim Yaniiiii (sesim Fatih Ürek gibimi cikti yoksa)   :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 09, 2009, 11:55:37 ÖS
ben çıkıyorum herkese iyi geceler.... byby:) yarın beni bir öğrencinin geçiremeyeceği kadar yoğun bir gün bekliyor(demek ki neymiş?? bi öğrenci yoğun bi gün geçirebiliyomuş... :haha: sanırım yine geç oldu ve ben saçmalıyorum... ;D ) neyse iyi geceler.... byby:) kendinize iyi bakın.... byby:) görüşmek üzere... byby:)
byby:) byby:) byby:)

kirsehir7

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 09, 2009, 11:54:17 ÖS
evet görüsemiyorduk.cünkü onurla sevgiden firsat oolmadi  ;D pc nin basindan kalkmadilarki  funny:)
:haha: :haha: olsun aslında olmasın neden bilg. başındalar bakıyım onların dolaşmaları gerekmezmiydi birlikte... :zopa: :zopa:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 11:55:59 ÖS
Sagol Kirsehir Bende Iyiyim Yaniiiii (sesim Fatih Ürek gibimi cikti yoksa)   :haha:

:haha: :haha: :haha:

mub@rek

Arkadaslar size iyi sohbetler, ben dinleniyim biraz.
İyi geceler diliyorum herkeze...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 09, 2009, 11:55:37 ÖS
ben çıkıyorum herkese iyi geceler.... byby:) yarın beni bir öğrencinin geçiremeyeceği kadar yoğun bir gün bekliyor(demek ki neymiş?? bi öğrenci yoğun bi gün geçirebiliyomuş... :haha: sanırım yine geç oldu ve ben saçmalıyorum... ;D ) neyse iyi geceler.... byby:) kendinize iyi bakın.... byby:) görüşmek üzere... byby:)

byby:) byby:)

gece

Öf yine herkez sessizce gitti ya  :-\ :-[

ATAAN

Ben  Burdayim Sayin Gece Fax Geldi Pardon Ona Bakiyordum

gece

;D bede kimse kalmadi diye düsünmüstüm

mub@rek

Ben yine geldim uykum yok galiba benim.  :-[

gece

ATAAN

Simdide Türkü Ziyafeti Cekiyorum Kendime  :)

mub@rek

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 12:43:12 ÖÖ
Simdide Türkü Ziyafeti Cekiyorum Kendime  :)

Hangi Türkü acep :)

ATAAN