Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Hoscakalim Arkadaslar ben biraz ilaclarimla halleseyim uyumaya calisayim

görüsmek üzere byby:) byby:)
uyku tutmassa dönerim  ;D

...mystery...

hoşçakal gece ablacım.... byby:) sana iyi geceler ve geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin... :-* :-*

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 11, 2009, 12:58:20 ÖÖ
ya üzülme onur abi... :'( sevgide sende üzülmeyin görürsünüz birbirinizi yine hem telefon var msn var... :'( aradaki mesafe hariç hep birliktesiniz zaten... :'( en azından ben sizin kalplerinizin yan yana olduğunu düşünüyorum ve öyle olduğunu biliyorum.... :)

--> Sagol Ufaklik, bunlari biz de cok iyi biliyoruz ama ayrilik cok zor  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: Bir ceken bilir ayriligi... :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 11, 2009, 01:10:09 ÖÖ
--> Sagol Ufaklik, bunlari biz de cok iyi biliyoruz ama ayrilik cok zor  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: Bir ceken bilir ayriligi... :cryla:
biliyorum ayrılığın ne demek olduğunu ama(yani sizin gibi sevgilimden falan değil başka türlü ve daha kötüsü her neyse.. :) ) sonuçta yine görüşebilme imkanınız var bi daha buluştuğunuzda neler yapıcağınızı düşünün bidaha görebileceğinizi düşünün bence çok daha mutlu olursunuz... :)

...mystery...

neyse herkese iyi geceler... byby:) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 09, 2009, 08:19:53 ÖS
bende seni canim benim

onur duymasin   :haha: :haha: :haha: :haha:

--> Ama duydum iste, benim arkamdan laf konusmanin hesabini agir ödeyeceksin ufaklikk :zopa: :zopa: Ataan kayinbiladerim senin su güvenligi cagirir misin?? Lazim oldu da.. :zopa: :zopa: :zopa: tickoff:) tickoff:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 11, 2009, 01:20:51 ÖÖ
biliyorum ayrılığın ne demek olduğunu ama(yani sizin gibi sevgilimden falan değil başka türlü ve daha kötüsü her neyse.. :) ) sonuçta yine görüşebilme imkanınız var bi daha buluştuğunuzda neler yapıcağınızı düşünün bidaha görebileceğinizi düşünün bence çok daha mutlu olursunuz... :)

--> Sagol ufaklik ama seninle hesabimiz bitmedi. :zopa: Sen nasil olur da benim Aşkım'i sevebilirsin? Ben simdi ne yapiyim, dayaklardan dayak begen tickoff:) tickoff:) tickoff:) Güvenlikci gelsin sen görürsün.. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) :haha:

3,14

--> Neyse hadi bir sey demiyorum, cikiyorum simdi ama gelince görüsecegiz.... :haha:

Hadi iyi geceler Almancax! byby:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 11, 2009, 02:31:05 ÖÖ
--> Sagol ufaklik ama seninle hesabimiz bitmedi. :zopa: Sen nasil olur da benim Aşkım'i sevebilirsin? Ben simdi ne yapiyim, dayaklardan dayak begen tickoff:) tickoff:) tickoff:) Güvenlikci gelsin sen görürsün.. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) :haha:

tickoff:) Ne var ne kiziyon bende SEVIYORUM SEVGICIGIMI   :haha: :haha:

mub@rek

Hayirli geceler herkeze..

gece

Günaydinlar Almancax sakinleri

dielosch

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 11, 2009, 12:06:58 ÖÖ
--> Dediginden bir seyler anlamaya calistim ama anlayamadim, aciklama yok mu yoksa? :)

Ermeni soykırımıyla ilgili Onur Abi  :)

Gece ablanın açtığı konuya bakarsan anlarsın  kur;)

Ama burda da açıklıyayım

Bir grup var ermeni bi grup ve ermeni soykırımını acayip destekleyen bi grup

Ve her yerde Türklere küfür eden bi grup

System of a down adı

Grup DERT de onlara karşı bi şarkı yapmış yani onların Türklere karşı yaptığı tüm terbiyesizliklere karşı bi şarkı..O şarkıyı dinlemenizi istemiştim sadece ..şahsen benim hoşuma gitti iyi bi cevap oldu onlara karşı demiştim..şarkı sözleri ve indirme linki Gece ablanın açtığı 'ermeni soykırmı' ile ilgili konuda var bakarsan sevinirim  utanan:)  ;D

mub@rek

Sitede sorun oldugunu zaten anlamistik üyeler olarak, insAllah en kisa zamanda sunucu sorunu giderilir Muharrem kardes..

zeytin

merhabalarr arkidişlerimm nasılsınız sanırsam galiba biraz kimse yok bugün  ;D

mub@rek

Merhabalar zeytin arkadasim, Biz iyiyiz siz nasilsiniz?

zeytin

İyiyim Mübarek kardeş saol  ;D

gece

Selam arkadaslar kim var yok acep ? ;D