Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ATAAN

En Iyisi Soru Sormayalim Sayin Gece, Soru Sordugumuz Kayboluyor, Baksaniza Zeytinde Kayboldu  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 13, 2009, 03:19:19 ÖS
Cet Sosyete hosgeldin . ;D
Nasilsin Zeytin?
hoşbulduk iyi gibiyim bugün sanki biraz sanırsam moralim bozulmuşta tamir etmeye çalışıyorum ;D ;D :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 03:22:56 ÖS
En Iyisi Soru Sormayalim Sayin Gece, Soru Sordugumuz Kayboluyor, Baksaniza Zeytinde Kayboldu  :haha:

Geldi geldi  ;D

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 13, 2009, 03:24:08 ÖS
hoşbulduk iyi gibiyim bugün sanki biraz sanırsam moralim bozulmuşta tamir etmeye çalışıyorum ;D ;D :haha: :haha:

Yardima ihtiyacin varmi Cet Sosyetem ;D

ATAAN

Zeytincim, Vize Konusunu Sen Kafana Takma Kardesim, Hallederiz  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 03:22:56 ÖS
aaboooooooowwwwww nereye koyboldum acep burdayım burdaaaaaaaa sesimi duduyurmusunuzzzz :haha: sobeee :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 03:27:46 ÖS
Zeytincim, Vize Konusunu Sen Kafana Takma Kardesim, Hallederiz  okey:)
Hele ozaman bir gelsinde sizin başınızı çok ağrıtacam herhalde Abicim sen merak etme rüyalarına kadar gelip soru sprabilirim :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bizde Senden Bahsediyorduk Zeytin  :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 13, 2009, 03:29:16 ÖS
aaboooooooowwwwww nereye koyboldum acep burdayım burdaaaaaaaa sesimi duduyurmusunuzzzz :haha: sobeee :haha:

Amaninnnn saklambac oyununami basladik niye sölemiyorsunuz ya cok mizikcisin Zeytin  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 13, 2009, 03:26:28 ÖS
Geldi geldi  ;D

Yardima ihtiyacin varmi Cet Sosyetem ;D
şuanda yok am hayırlısyla vize işlemleri başlıyınca çokk olacak yardımınızz  ;D ;D

SELİN_24

Alıntı yapılan: gece - Ocak 13, 2009, 03:16:20 ÖS
Hayirli olsun insAllah güzel bir Kurs dönemi gecirirsiniz.
amin tesekkur ederim hayirli gunler
byby:) byby:)

gece

Gidiyormusunuz .
Sizede iyi Günler  byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 13, 2009, 03:31:07 ÖS
Amaninnnn saklambac oyununami basladik niye sölemiyorsunuz ya cok mizikcisin Zeytin  :haha: :haha: :haha:
yok ben kimseciklere söylemeden oynuyorum bi kaçıyorum bi geliyorum  :haha: :haha: ahanda buldunuz benii  :haha: :haha:

ATAAN

Zeytincim Sanirim Hatirlatmama Gerek Yok Kardesim, Vize Islemlerin Baslayinca Bana Özelden Yaz, Konu Acmana Gerek Yok, Ben Sana Tarif Ederim Ne Yapman Gerektigini  :)