Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:09:12 ÖS
Mübaregi Bugün Daga Cikmis Özgürlük Savascisi (Onun Tabiri) Terörist vede Anarşik Gördüm Birazdan  :police: ler Kendisine Karakolda Ayna Var Sarkisinin Yeni Versiyonunu Ögretecekler  :haha:

:haha: :haha:

ATAAN

Kirsehir Sen Tayyareyle Gezerken Gece Ablan Burda Hastaydi, Adam Bir Arar Sorar Dimi, Tatile Gidiyorsunuz Dünyayi Unutuyorsunuz Yani  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:10:33 ÖS
Kirsehir Sen Tayyareyle Gezerken Gece Ablan Burda Hastaydi, Adam Bir Arar Sorar Dimi, Tatile Gidiyorsunuz Dünyayi Unutuyorsunuz Yani  ;D

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Mübarekcim Bize Cay Söylermisin Canim Kardesim Sana Zahmet, Sen Fazla Daga Ciktin Bugün, Enerjini Güzel Seylere Degerlendirelim Madem  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:10:33 ÖS

ayy canim ablacigim hastami olmuss  halayy:) halayy:) gecmis olsun ablacigim
cok hayirsizlik etmisim  angry:) kiziyorum kendime ama bilseydim sorardim  :embarassed:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 01:07:03 ÖS
Bu da ne simdi Bir tehditkarlik sezdim Ataan bey siz nedersiniz ?
:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: ;D

Ben bisey yapmadim..
Ben sucsuzum. VAllahi ben o gün kaynanam ve karimla aksam cayi iciyordum.
Ben görmedim, Mahmut abi bakkal borcunu kaynanamdan tahsis et ben iceri girersem abi.
Hepimiz kardesiz. (Burdaki sosyal mesaj' a dikkat)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:13:45 ÖS
Mübarekcim Bize Cay Söylermisin Canim Kardesim Sana Zahmet, Sen Fazla Daga Ciktin Bugün, Enerjini Güzel Seylere Degerlendirelim Madem  :haha:

Aaa evet bende severim, simdi güzel güzel olsada icsek dimi be abi. Ahh be..

ATAAN

Ben Hala Verdigin Sosyal Mesaja Agliyorum Mübarek, Sana Kac Kere Dedim Uyku Bombasi Kullanmak Yok Diye
Caylar Nerdeeeeeee   :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:19:44 ÖS
Ben Hala Verdigin Sosyal Mesaja Agliyorum Mübarek, Sana Kac Kere Dedim Uyku Bombasi Kullanmak Yok Diye
Caylar Nerdeeeeeee   :haha: :haha: :haha:

zaten duygusal bir sosysal mesajdi demekki dogru mesaj olmus. Abi uyku bombasi' nin pim' i yok. Hani öyle cekip 1,2,3,4,5,6,7 diyip atip sonrada göz ucuyla bakip ahaa patladi diyemiyoruz malesef. Fazla kacirmis olabilirim.

Bu arada hakikaten caylar nerdeeeee
Aaa!! Kac kere dicem. Bi cay yok mu ya bu forumda! Nasil bir yer burasi? Ayda yilda cay icicez hala yok!
Allahim sen sabir ver. Bende sinir oldum ATAAN abi görüyorsun. Cabuk Cay getirin bize.  :zopa: :zopa: :zopa:

gece

Afiyet olsun uykusu olanlarin uykulari acilsin ;D

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 01:23:06 ÖS
zaten duygusal bir sosysal mesajdi demekki dogru mesaj olmus. Abi uyku bombasi' nin pim' i yok. Hani öyle cekip 1,2,3,4,5,6,7 diyip atip sonrada göz ucuyla bakip ahaa patladi diyemiyoruz malesef. Fazla kacirmis olabilirim.

Bu arada hakikaten caylar nerdeeeee
Aaa!! Kac kere dicem. Bi cay yok mu ya bu forumda! Nasil bir yer burasi? Ayda yilda cay icicez hala yok!
Allahim sen sabir ver. Bende sinir oldum ATAAN abi görüyorsun. Cabuk Cay getirin bize.  :zopa: :zopa: :zopa:

Mübarek bey biraz maco sanirim  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

dielosch

ayhh beni hiç etkilemiyor ya öyle şeylerr neyse bi gidemedim yaa bırakmıyor beni valla uyucam şimdi bilgisayar karşısında

ATAAN

Ellerinize Saglik Sayin Gece, Tesekkürler. Kimden Istiyoruz Kim Getiriyor Caylari,
Kurda Demisler ki Ensen Niye Kalin, Oda Demis ki "Kendi Isimi Kendi Görürüm"
Sosyal Icerikli Mesaj Ikinci Satirda  ;D

gece

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 01:24:09 ÖS
Mübarek bey biraz maco sanirim  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

Arabesk diyorum, Jilet diyorum, Karizma diyorum. 3' ü 1 arada diyorum. Sicak icilmesi gerek diyorumm.. Anlatabiliyormuyummm.. :))

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 14, 2009, 01:25:24 ÖS
ayhh beni hiç etkilemiyor ya öyle şeylerr neyse bi gidemedim yaa bırakmıyor beni valla uyucam şimdi bilgisayar karşısında

O ne öyle ayhh falan :D :D
Tebrik ederim hareketlerinizi konusma tarziniza birebir döktünüz su anda. ;)
Cay etkilemiyorsa Kahve verelim?

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 01:25:29 ÖS
Ellerinize Saglik Sayin Gece, Tesekkürler. Kimden Istiyoruz Kim Getiriyor Caylari,
Kurda Demisler ki Ensen Niye Kalin, Oda Demis ki "Kendi Isimi Kendi Görürüm"
Sosyal Icerikli Mesaj Ikinci Satirda  ;D

Kimin abisi... MeasAllah MeasAllah..