Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

ATAAN abi yüklememek lazim diyorsunda ben 3-5 profilime resim ekledim onlar oluyor ama...

ATAAN

Yeniden Dene O Zaman Mübarekcim

mub@rek

Yok yok Muharrem kardes gelince hep beraber üstüne cullanalim, en güzeli o bence..
Bugünün en kötü olayi idi forumda özel mesajlarimin gitmesi. Evlat acisi gibi geldi bana, hala unutamadim olayin sokundayim.  :embarassed: :)

ATAAN

mub@rek

Seninki benden kara. Nasildi o Atasözü tam hatirlayamadim simdi. Ata sözü degilmiydi yoksa. :))

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:21:12 ÖS
Yok yok Muharrem kardes gelince hep beraber üstüne cullanalim, en güzeli o bence..
Bugünün en kötü olayi idi forumda özel mesajlarimin gitmesi. Evlat acisi gibi geldi bana, hala unutamadim olayin sokundayim.  :embarassed: :)
hop hop muharrem abime kaf yok kimmi o üsütne cullanna ciksin bakim ortaya burda onun koskoca asistani duruyo   :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Biz zaten kaf etmedik ki.. :)) Ama basima gelen' i duysaniz gercekten vah tüh yuh eyvah deme ya öylemi off off dersiniz... İnsAllah. :))

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 14, 2009, 10:27:04 ÖS
hop hop muharrem abime kaf yok kimmi o üsütne cullanna ciksin bakim ortaya burda onun koskoca asistani duruyo   :haha: :haha: :haha: :haha:

Evet ya bende destekliyorum konus sen sevgicim  ;D ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 10:31:41 ÖS
Evet ya bende destekliyorum konus sen sevgicim  ;D ;D

Sevgi arkadasim hic gaza gelme hep böyle olur, yürü be biz senin arkandayiz falan. Sonrada bi bakmisin kimse yokkk..

mub@rek

Bu arada profilimle oynuyorum cok zevkli bir sey, ATAAN abi arkadasin olmak istiyorum bi buliyim hemen olacam. :D :D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:33:58 ÖS
Sevgi arkadasim hic gaza gelme hep böyle olur, yürü be biz senin arkandayiz falan. Sonrada bi bakmisin kimse yokkk..
evt genelede hep öyle olur ama gece ablam o insanlardan degildir   ;D ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:34:53 ÖS
Bu arada profilimle oynuyorum cok zevkli bir sey, ATAAN abi arkadasin olmak istiyorum bi buliyim hemen olacam. :D :D
:haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 14, 2009, 10:35:26 ÖS
evt genelede hep öyle olur ama gece ablam o insanlardan degildir   ;D ;D

Bencede, gece hemen kacmaz biraz uzaklasir uzaktan izler. :)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:33:58 ÖS

:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:
Isterseniz ben devam edeyim ne dersiniz  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:37:25 ÖS
Bencede, gece hemen kacmaz biraz uzaklasir uzaktan izler. :)
cani sagolsun ozmn   ;D ;D

mub@rek

Ama bi sartla o sopa midir zopa midir her neyse insani biraz ürkütüyor. Sinek öldürecegi falan varsa o zaman olur. ;)

Ayrica ATAAN abi arkadas olmamiz icin sizin onayinizi bekliyorum. İlgili bölümü buldum ancak üzücüdür ki kimse benle arkadas olmak istemiyor. Zati ilk okuldan beri hep böyle oldu. Onun icin cok rahatim.  ;D Saka tabi...  8)

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:34:53 ÖS
Bulmussun Yorumun Icin Tesekkürler  okey:)