Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:28:08 ÖS
GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR  GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR  GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR
dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:)

https://de.youtube.com/watch?v=s7gCRSH6sec

ATAAN

Sayin Tuba ve Sayin Gece Itiraf Ediyorum, Kopye Cekiyordum Vede Pes Kazandiniz Yani, Adam Siiri Bu Kadar Yazmis Napiyim  :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:31:31 ÖS
O Biraktigin Kar ve Soguk Hala Duruyor Mübarek Burda, Niye unutursun ki Bunlari Burda,  :haha:
Benim icin hep soguk bir an önce yaz gelsin artik ya kina geldi durmadan hastayiz burda...

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:35:57 ÖS
Sayin Tuba ve Sayin Gece Itiraf Ediyorum, Kopye Cekiyordum Vede Pes Kazandiniz Yani, Adam Siiri Bu Kadar Yazmis Napiyim  :haha: :haha: :haha:

Afferin yani kopya cektiniz birde itiraf ediyor ya  :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Kinali Kar  Kinali Kar Dirim Dirim  :haha:

f_tuba26

kopyeci seni oley oley biz kazandik ben kopye cekmedim hepsini kendim yazdim dance:) halayy:) halayy:) yuppi:) yuppi:)

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 02:37:12 ÖS
Afferin yani kopya cektiniz birde itiraf ediyor ya  :haha: :haha: :haha: :haha:
Pisman Degilim Yaptim, Yaparim Yine Yapacam   :haha:

3,14

--> Hangi adam? O siiri baska adam mi yaziyordu? O zaman bu benim yazmis oldugum da ona gitsin direk. ;D :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 15, 2009, 02:36:16 ÖS
Benim icin hep soguk bir an önce yaz gelsin artik ya kina geldi durmadan hastayiz burda...

Ahh ahh..
Bizimkiler teras' a sömine kurmaya karar verdiler, Yapmayin etmeyin dedikce babam kafasina koymus. Ben simdi onu merak ediyorum eve gecince bakalim ne gibi bir süprizle karsilasicam. Babaminkisi biraz keyfi ama bahanesi ayni "havalar soguk" diyor. Ehh ne yapalim artik Babadir yapsin.. ;))

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:38:00 ÖS
Pisman Degilim Yaptim, Yaparim Yine Yapacam   :haha:

--> "Ögretmen" kopya yakalamaktan bikar, ögrenciler kopya cekmekten bikmaz arkadas! :haha:

ATAAN

Onur Zaten Sisdim Kaldim Orda Bide Sen Benden Alinti Yapmissin  offoff:)
Ben Iki Dizelik Yazabiliyorum, Cabaliyorum Daha Üce Gecemedim  Ama Üstüme Gelmeyin   yaril:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:38:00 ÖS
Pisman Degilim Yaptim, Yaparim Yine Yapacam   :haha:

Abi pisman ollll. 2 ay yatar cikarsin.. ;)

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 15, 2009, 02:40:03 ÖS
Abi pisman ollll. 2 ay yatar cikarsin.. ;)
Olmammmmmmm
Cok Kolaydi Ya  :haha:  Kopyala Yapistir  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:39:59 ÖS
Onur Zaten Sisdim Kaldim Orda Bide Sen Benden Alinti Yapmissin  offoff:)
Ben Iki Dizelik Yazabiliyorum, Cabaliyorum Daha Üce Gecemedim  Ama Üstüme Gelmeyin   yaril:)

--> Dedim ya öyle düsünenlere yazdim diye. :) Ben sana öyle hic yazar miyim Kayinim ya??