Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 15, 2009, 02:55:32 ÖS
aman estagfurullah zaten anlamistim kopye oldugunu nezaman bitcek diye bakiyordum,tozlu ortamlardan uzak durun ataan bey.. :haha: :haha:

--> Kayinima kopyaci diyen karsisinda önce beni, sonra yine beni bulur! Kayinima laf yok! tickoff:) clap:) alkis:) ya:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:53:22 ÖS
Bir Kopya Cektim Diye Bana Kötü Davraniyorsunuz  :cryla:

Üzülmeyin ya  :embarassed: :embarassed:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:56:48 ÖS
Ne Kabiliyetsiz Sairler Var Dimi Beni Rezil Etti Ya, Be Adam Biraz Daha Uzun Yazsana Madem Bir Siir Yaziyon  :haha: :haha: :haha:

--> Herkes senin gibi kabiliyetli mi ki uzun siirler falan yazsin Sayin Kayinim? :)

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:56:48 ÖS
Ne Kabiliyetsiz Sairler Var Dimi Beni Rezil Etti Ya, Be Adam Biraz Daha Uzun Yazsana Madem Bir Siir Yaziyon  :haha: :haha: :haha:

Allahim yaaaaa  :haha: :haha: :haha:

3,14

ATAAN

Yok Ben Simdi Yazarim da Cok Uzun Olur Diye Korktum   :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 15, 2009, 02:57:16 ÖS
Üzülmeyin ya  :embarassed: :embarassed:
üzülmeyin evet,minderden kacmadiniz ya,sonuna kadar savastiniz,ama sonunda sike yaptiginiz ortaya cikti neyse... :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 02:58:57 ÖS
Yok Ben Simdi Yazarim da Cok Uzun Olur Diye Korktum   :haha:

--> :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 15, 2009, 02:59:22 ÖS
üzülmeyin evet,minderden kacmadiniz ya,sonuna kadar savastiniz,ama sonunda sike yaptiginiz ortaya cikti neyse... :haha: :haha: :haha:

--> Ne olmus yani, savastiysa savasti sonuna kadar! Cephanenin ithal olmasinin ne önemi var? :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bidaha Kabiliyetsiz Sairlerden Kopya Cekmicem  Söz  :haha:

f_tuba26

tabi tabi sairler kabiliyetsiz iste napalim,her siirin sonu mutlaka gelir funny:) funny:)

ATAAN

Mübarek Offline Göründügün Icin Sana Titresim Yollayamiyorum  :haha:

f_tuba26

3,14

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 15, 2009, 03:01:26 ÖS
tabi tabi sairler kabiliyetsiz iste napalim,her siirin sonu mutlaka gelir funny:) funny:)

--> Burda konuya el atmak istiyorum. (Gerci konudan elimi cektigim yok da, bu konu beni de ilgilendirdigi icin konuya elimi bir daha atiyorum. ;D)

Bitmeyen Siir vardir. ;)