Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 05:44:16 ÖS
Üc gün  önce bende öyleydim ancak bir gece ve bir gün cekebildim hemen ilac aldim bulanti icin yoksa cok kötü
bence sende acil bir eczaneye git ve ilac al  :-[

ilacım var benim ama doktor kuzen içme diyor belki bi yan etki yapabilir antibiyotiğe biraz daha dayan diyor da artık yarın da böyle olursa içicem valla dayanamıyorum artık :-\

gece

Sacma ya cekme o bulantiyi ikisininde yeri ayri ya  :-[

dielosch

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 16, 2009, 05:45:17 ÖS
geçmiş olsun.dikkat et ya...

sağol ama geçceğe benzemiyor normalde 15 günde bi hasta olan biriyken ..en son 6 ay önce hastaolduğum için...ve şimdi de hasta olunca acısını mı ne çıkarıyor virüsler artık bilemicem ;D bir türlü bitmiyor  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 05:48:42 ÖS
Sacma ya cekme o bulantiyi ikisininde yeri ayri ya  :-[

bencede ama şu doktorlara laf anlatamıyosun ki sanki onlar hiç hasta olmuyorlar

dielosch

ben çıkayım da yatayım biraz yaa o zaman geçiyor sanki bulantı iştahım da kesildi bişey yemek istemiyorum sırf ilaç içicem diye yiyorum zorla üff ilaç içmeye başlamadan önce hasta giib değildim sadece nezleydim ama kendimi iyi hisediyodum ama şimdi kesinlikle hstayım yaa ilaçlar hasta etti benii  :cryla: neyse Gece ablam  :-*  ve NİLSENAM görüşürüz sonra İnşAllah  byby:)  byby:)

uffaq

dielosch

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 16, 2009, 05:55:42 ÖS
hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakmayın

sorun değil uffaq ben de çıkıyodum zaten  byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 16, 2009, 05:55:29 ÖS
ben çıkayım da yatayım biraz yaa o zaman geçiyor sanki bulantı iştahım da kesildi bişey yemek istemiyorum sırf ilaç içicem diye yiyorum zorla üff ilaç içmeye başlamadan önce hasta giib değildim sadece nezleydim ama kendimi iyi hisediyodum ama şimdi kesinlikle hstayım yaa ilaçlar hasta etti benii  :cryla: neyse Gece ablam  :-*  ve NİLSENAM görüşürüz sonra İnşAllah  byby:)  byby:)
kendine iyi bak...... byby:) byby:)

uffaq

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 16, 2009, 05:56:27 ÖS
sorun değil uffaq ben de çıkıyodum zaten  byby:)

tamam kendine iyi bak  byby:) byby:) byby:)

gece

zeytin

slmm ben gellldddimmmmm ;D

NİLSENAM

zeytin

iyim sen nasılsın görüşmeyelii ;D

NİLSENAM

ehhh.iyi olmaya çalışıyom.bugün çok sıkıcı bir gündü ya....

zeytin

neden kii aslında benimde yorucuydu bugünn ikimizden başka biri yok herhalde bugünn ;D

uffaq