Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 08:21:11 ÖS
Afiyet seker olsun KURUFASULYE pisirmeye gerek kalmadi demekki  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

:haha: :haha: hoşgeldiniz ATAAN bey(amca ;D ) [yaa bu ATAAN bey amca benim çok hoşuma gitti :haha: ) nasılsınız.... ;D

ATAAN

Acan Kuslari Bunlar, Hemen Haber Ucuruyorlar Bana, Bu Arada, Sina Hala Bekar, Helal Süt Emmis Bir Enik Bulursaniz Isi Gücü Yerinde Haberimiz Olsun  :haha:

ATAAN

Afiyet seker olsun KURUFASULYE pisirmeye gerek kalmadi demekki  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Sayin Gece Nooooooolur Yapmayin Dün Karnima Agrilar Suratima Sancilar Girdi Gülmekten  :haha:

dielosch

hergün hergün olmaz ki canım  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:22:41 ÖS
Acan Kuslari Bunlar, Hemen Haber Ucuruyorlar Bana, Bu Arada, Sina Hala Bekar, Helal Süt Emmis Bir Enik Bulursaniz Isi Gücü Yerinde Haberimiz Olsun  :haha:
cinsiyeti neydi??? ;D ;D isimden çağrışıyo ama bilemedim... :haha:

ATAAN

Bu Gün Dahiyene Paylasimlarim Vardi Ama Beni Yine Güldürmekle Mesgulsünüz   :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:22:41 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha: biz bu işe bitmiş gözüyle bakmıştık Siz gelmeyince herhalde dedik söz alındı yaril:) yaril:) yaril:)

ATAAN

Sina Kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:haha:

dielosch

benim köpeğim var Aras diyee 9 yaşında ama  ;D 2 senedir göremiyorumm buraya taşınınca getirmedik belki yola dayanamaz diye arkadaşımla kalıyor alışmış onada :-\ özledim yaa onu çokk  :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:24:55 ÖS
Bu Gün Dahiyene Paylasimlarim Vardi Ama Beni Yine Güldürmekle Mesgulsünüz   :haha:
:haha: :haha: :haha:

dielosch

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:24:55 ÖS

Merak ettim ya dahiyane palasimlarinizi  ;D ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:25:23 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha: neden ''z''yi uzattınız bilmeyenler için mi :haha: :haha: :haha:

...mystery...

gece abla duydum ben bu sefer Türk Rock bölümü açıcakmış ATAAN bey... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 08:25:23 ÖS

ee biliyozzz ne bagiriyonuz ya  :haha: :haha: :haha: :haha: