Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 17, 2009, 12:00:07 ÖÖ
beni bu gece hic bisey susturamaz en iysi birlikte aglayalim

Neden ne oldu diye sormaya korkuyorum ya  :-[ :-[

SEVGI-40

SEVGI-40

ATAAN

Sevgicim Hosgeldim Kardesim, Hep Beraber Aglayalimda, Niye Agliyacaz Canim Kardesim, Ne Oldu?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:08:52 ÖÖ
Sevgicim Hosgeldim Kardesim, Hep Beraber Aglayalimda, Niye Agliyacaz Canim Kardesim, Ne Oldu?
hosbulduk abicim

siz aglamayin ya

ATAAN

Olurmu Canim Kardesim Senin Mutlulugunla Güler, Senin Derdinle Aglariz,
Kendini Üzme Bu Kadar, Gün Dogmadan Neler Dogar, Morelini Bozma Canim Kardesim

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:15:48 ÖÖ
Olurmu Canim Kardesim Senin Mutlulugunla Güler, Senin Derdinle Aglariz,
Kendini Üzme Bu Kadar, Gün Dogmadan Neler Dogar, Morelini Bozma Canim Kardesim
eksik olmayin abicim ya

ATAAN

Canim Benim O Videoyu Abin Ellerine Saglik Cok Güzel Hazirlamista, Icine Biraz da Umut Ben Serpistireyim O Zaman, Yarinin Neler Getirecegini Kimse Bilemez, Insanin Alnina Ne Yazilmissa, Hoplasanda Ziplasanda Onu Yasayacaksin, Dualarim Kader Sana Hep Gülen Yüzünü Göstersin Canim Kardesim Benim.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:30:03 ÖÖ
Canim Benim O Videoyu Abin Ellerine Saglik Cok Güzel Hazirlamista, Icine Biraz da Umut Ben Serpistireyim O Zaman, Yarinin Neler Getirecegini Kimse Bilemez, Insanin Alnina Ne Yazilmissa, Hoplasanda Ziplasanda Onu Yasayacaksin, Dualarim Kader Sana Hep Gülen Yüzünü Göstersin Canim Kardesim Benim.

buraya güldüm yaaa eminim sevgide güler... ;D ;D çok doğru söylemişsiniz ama değişik bi anlatım olmuş... :haha:

gece

Aminnnnn  :angel: :angel:

...mystery...

aaaa evet bende unutmuşum amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn......... :)

SEVGI-40

aminnnnnnnnnnn abicim benim

ATAAN

Ben Sana Bir Anlatsam Varya 127nci Esimle Ne Sartlarda Evlendigimi Aglarsin Sabahlara Kadar Yani  :haha:

...mystery...

127 mi.... :o :o :o şaka dimi bu şaka.... ;D

ATAAN

Cep Delik Cepken Delik, Ondan Önceki 126 Hanimada Nafaka Yetistirmeye Calisiyom Falan Diye Basliyor Benim Hikaye  :haha: