Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 10:16:41 ÖS
Eee biz bir haftadir yiyoruz  napalim Allahtan Tarcin severim  ;D
Hosgeldiniz Sayin Gece, Aynen Valla Allahtan Balida Tarcinida Cok Severim Bende  okey:)

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 17, 2009, 10:18:00 ÖS
Haydaaa, bende sevinmistim. Bende cok var deyince. Bu durumda bana hicbir faydasi olmıyacak o zaman o sarkilarin.
Neyse sag ol yinede abi. ;)
Ben Bu Benim Türkiyeden Getirdigim Laptopumu Havadan Intenete Nasil Baglayabilirim, Bunu Cöz, Sarkilarin Benden  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 10:18:09 ÖS
Hosgeldiniz Sayin Gece, Aynen Valla Allahtan Balida Tarcinida Cok Severim Bende  okey:)

Hosbuldum Nasil oldunuz ?

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 10:19:03 ÖS
Ben Bu Benim Türkiyeden Getirdigim Laptopumu Havadan Intenete Nasil Baglayabilirim, Bunu Cöz, Sarkilarin Benden  ;D

Havadan degil wireless baglanti ile mümkün olur. Yada kablolu. Ama belkide İnternet ayarlarinda yasanan sorun vardir. Laptop' dan kaynaklanan. Yada router' de kullanici izinleri kisminda kısıtlamalar vardir bilgisayar ona takiliyordur böylelikle internet' e de giremez haliyle. Bunu olay mualinde çözebilirim.
Hastayi görmeden teshis koymak zor olur yani. ;)

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 10:19:41 ÖS
Hosbuldum Nasil oldunuz ?
Uzandigim Zaman Ruhumun Nerde Oldugunu Bulmaya Calistim, Yani Beynimdemi, Midemdemi, Baktim Gidis Kötü Uyumus Kalmisim, Simdi Biraz Daha Iyiyim, Siz Nasil Oldunuz?

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 17, 2009, 10:22:31 ÖS
Havadan degil wireless baglanti ile mümkün olur. Yada kablolu. Ama belkide İnternet ayarlarinda yasanan sorun vardir. Laptop' dan kaynaklanan. Yada router' de kullanici izinleri kisminda kısıtlamalar vardir bilgisayar ona takiliyordur böylelikle internet' e de giremez haliyle. Bunu olay mualinde çözebilirim.
Hastayi görmeden teshis koymak zor olur yani. ;)
Havadan Dedigim Wireless  :haha:  Ya Yapmadigim Sey Kalmadi, Tüm Dökümanlarim Falan Orda, Bu Hafta Cözmem Lazim Sorunu

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 10:23:11 ÖS
Uzandigim Zaman Ruhumun Nerde Oldugunu Bulmaya Calistim, Yani Beynimdemi, Midemdemi, Baktim Gidis Kötü Uyumus Kalmisim, Simdi Biraz Daha Iyiyim, Siz Nasil Oldunuz?

Bir tuhafim ya tarif etmek zor, halsizim biraz dinleneyim diyorum uyuyp kaliyorum  :-[

ATAAN

Aynen, Koltukta Oturuyorum, Bilgisayari Sehpanin Üzerine Biraz Birakayim Hoooop Gidiyom Uykuya Valla, Tavuk Gibiydim Bugün Ben  ;D

ATAAN

Sina  Canim Benim Ya , Nasil Ilgileniyor Benle Bir Görseniz, Hissediyor Tabi Benim Hasta Oldugumu  :)

gece

ATAAN

Ona Bulastirmayim Aman, Yacik Benim Kuzuma Ya  ;D

gece

Bahceye cikmak konusunda sizi azad eder artik bir iki gün ;D

ATAAN

O Mümkün Degil Pipi Machen Durumlari   :haha:

gece

Kimse yok bu aksam herkes mi hasta ne ;D