Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 02:34:10 ÖÖ
--> Iyi kacmiyorum. Buyur? :)

Isin demi canim kardesim hic kimseyi üzmüyoruz demi  ;D ;)

3,14

--> Allah canimi ne zaman alacak diye düsünüp duruyorum. Ama onun alacagi yok, yardim etmem gerekiyor biraz sanirim. ;)

hosibaba

Teşekkür ederim  siz nasılsınız onur kardeş

3,14

--> Iyi degilim. Bu düsünmeden yaptidim seyler yüzünden bir can alacagim, ama kimin cani daha tam belli degil. :'( Keske benim canim olsa bu...

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 02:40:02 ÖÖ
--> Iyi degilim. Bu düsünmeden yaptidim seyler yüzünden bir can alacagim, ama kimin cani daha tam belli degil. :'( Keske benim canim olsa bu...

Yapma canim ya eziyetiniz kendinize ya yapmayin böyle ama ya :-[ :cryla:

3,14

--> Sevgi'yi üzmekten baska yaptigim bir sey yok, onu cok sevmekten baska... Ama onu istemeden o kadar cok üzüyorum ki... Ölüm gelse bu kadar üzülmezdim, onu üzdügüm icin üzüldügüm kadar... :'( :'( :'(

ATAAN

Neyse Onurla Ben Konusuyorum Simdi  okey:)

3,14

hosibaba

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 02:40:02 ÖÖ
Demir dövülmeden şekil almaz.(halk degimidir buralarda ) Allah'ın verdigi canı Allah alır sadece  canının yandıgı anlaşılıyor sözlerinden bize laf düşmez bu noktada

3,14

--> Onun almasini beklersem, Sevgi'yi üzüntüden Allah degil, ben öldürecegim, onun gitmesindense ben dünyamdan vazgecip......

gece

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 02:52:15 ÖÖ
Demir dövülmeden şekil almaz.(halk degimidir buralarda ) Allah'ın verdigi canı Allah alır sadece  canının yandıgı anlaşılıyor sözlerinden bize laf düşmez bu noktada

Haklisiniz cok haklisiniz hosibaba onlar akilli iki genc insAllah mutlu olucaklar da biraz sabir gerekicek  ::) :embarassed:

kirsehir7

SEVGI-40

iyi gecelr ablacim iyi gecelr abicim iyigeceler hosíbaba aramiza tekrar hosgeldin diyorum ve kaciyorumm  ;D ;D
byby:) byby:) byby:) byby:)

kendinize iyi bakin görüsmek üzre  :-*

3,14

--> Kafama kafama denk getir ha, eline saglik.... :'( :'(

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 19, 2009, 02:55:00 ÖÖ
iyi gecelr ablacim iyi gecelr abicim iyigeceler hosíbaba aramiza tekrar hosgeldin diyorum ve kaciyorumm  ;D ;D

--> Iyi geceler... byby:) :angel: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: ( :-*) :embarassed: :cryla: :-X

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 19, 2009, 02:55:00 ÖÖ

Iyi geceler Sevgicim  kendine ve birbirinize IYI BAK OLURMU CANIM  :-* :-[

kirsehir7