Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 19, 2009, 09:46:57 ÖS
Unutmadan kuru fasulyenin etkisi gecince bi görüselim. Ben tekrar Almanya' ya geliyorum.
Frankfurt' a inicem, ordan Hanau' ya. Sonrada sen gel bulusalim. :))
:haha: :haha: :haha: :haha: mideme kramplar girdi gülmekten :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Mübarek Ben Sana Erkek Oldugumu Söylemistim Dimi, Yani Bana Asilmiyon Dimi   :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

:haha: :haha: :haha: :haha:  ay siz çok yaşayın emi....Allahta sizi güldürsün.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 09:48:33 ÖS
Mübarek Ben Sana Erkek Oldugumu Söylemistim Dimi, Yani Bana Asilmiyon Dimi   :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: yaril:) funny:) yaril:) funny:) funny:) yaril:) yaril:) yaril:) funny:) funny:) :haha: :haha: :haha: :haha: ayyyyyyy şimdi ortadan çatlıycam heeeeeeeeeeee

NİLSENAM

ATAAN

Yani Inan Senin Tipin Oldugumu Pek Sanmiyorum Mübarek, Sonra Hayal Kirikligina Ugrama Bak  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Hatta bunun bana bir hakaret oldugunu düsünüyorum. Hattaaaaaa sizi bilek güresine davet ediyorum. Neden ettigimi su anda anlamadim ama olsun artik ettim :))

Abi ayip etme simdi gözünü seviyim. Yani bak ben kareta biliyorum. Ucarak 9 kiremit kırabiliyorum hemde havada...
Ona göre..  8)

hosibaba

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 19, 2009, 09:49:15 ÖS
        :haha: :haha: :haha: :haha:  ay siz çok yaşayın emi....Allahta sizi güldürsün.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
aynen katılıyorum
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 09:51:29 ÖS
Yani Inan Senin Tipin Oldugumu Pek Sanmiyorum Mübarek, Sonra Hayal Kirikligina Ugrama Bak  :haha: :haha: :haha:

ayyy gülme krizi tuttu beeeaaw :haha:

zeytin

tipin kayık herhalde senin Ataan bey amca :haha: :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

mub@rek

Arkadaslari halay oynamak icin toplu olarak davet ediyorum. Ben bilmem ama olsun.  halayy:)