Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 10:25:36 ÖS
Avrupa Güzel Yarismasinda Iki Aday Vardi Biri Ben Biri Mübarek  Star Tv Canli Veriyordu   :haha: :haha: :haha:

Hadi ya kacirdim desenize napalim banddan seyrederim gariii  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

ATAAN abi birkac soru sordum diye bana asiliyormusun dedi. :( :)
Bende bir anda tabi öyle birsey yok diye anlatmaya calisirken bir anda ortalik karisti ve kendimi nikah masasinda buldum. Az daha gidiyordu tüm hayallerim. Zor kurtardim kendimi.

Tüm kiz arkadaslar ATAAN abiyi tuttular gece hanim, üstüme üstüme geldiler. (Duygu sömürüsü yapiyimde Gece hanim beni tutsun)
Sonra bana vurdular, dövdüler beniiii  :-[

Beni kurtarin burdan..  ;D ;D ;D ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 10:24:41 ÖS
Millet Dagaldi Arti Hani Sen Istihbaratciydin Tosba  Desifre Oldun Simdi  :haha: :haha: :haha:

Hep senin yüzünden abi.  offoff:)

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 19, 2009, 10:25:21 ÖS
arkadaşlar ben çıkıyom.çok tşk.ederim bu akşam için...hepinize hayırlı geceler... byby:) byby:) byby:)

10 ytl lütfen  ::)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 19, 2009, 10:25:21 ÖS
arkadaşlar ben çıkıyom.çok tşk.ederim bu akşam için...hepinize hayırlı geceler... byby:) byby:) byby:)
byby:) byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 19, 2009, 10:26:34 ÖS
Bende bir anda tabi öyle birsey yok diye anlatmaya calisirken bir anda ortalik karisti ve kendimi nikah masasinda buldum. Az daha gidiyordu tüm hayallerim. Zor kurtardim kendimi.

Tüm kiz arkadaslar ATAAN abiyi tuttular gece hanim, üstüme üstüme geldiler. (Duygu sömürüsü yapiyimde Gece hanim beni tutsun)

Iftira etmeyin burda siddet gösterene birde iftira edene KIRMIZI kart var  ;D ;D ;D ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 10:25:36 ÖS
Avrupa Güzel Yarismasinda Iki Aday Vardi Biri Ben Biri Mübarek  Star Tv Canli Veriyordu   :haha: :haha: :haha:

Hala canli veriyor.. :D

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 19, 2009, 10:26:34 ÖS

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 10:28:17 ÖS
Iftira etmeyin burda siddet gösterene birde iftira edene KIRMIZI kart var  ;D ;D ;D ;D

Evet evet bütün kartlari gösterin onlara. Beni kurtarin...  :angel: ::)

gece

Taraflari dinleyelim mahkemeyi kuralim bakariz Mübarek bey .

Deunkkkkkkkkkkk " Bu hakim cekic gibi bir seyi vurur ya onun sesi ) " :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bu Ses Sey Gibi Geldi Sanki Birinin Ayagina Bastiniz   :haha: :haha: :haha: