Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

hoşbuldukkk bugün Cetimi kardeşime vermiştim o ilgilencek  :haha: :haha:

gece

Aman zeytincim ben uyarayimda sonra Cetimde cetim diye zirlama  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

ya doğru söylüyosun ben bi kardeşimi arıyıp Cetime iyice sahip çıksın kırmızı ışıkta dursun  :haha: :haha: ben onu ne emeklerle aldım :haha: :haha:

gece

Tabi Uyar hemen canim  dimi ama ;D
The Dabi dabi  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

The Dabi Dabi
başıma dert olmasın  :haha: :haha:
Canım Cetim kimlere verdim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  keşkem vermeseydimmmmmmmmmmmmmm  :haha: :haha: :haha:

gece

Son pismalik fayda etmez Sosyete Zeytin  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Dimi ama  ;D ;D

zeytin

:cryla: :cryla: acıyın banaaaaaaaaaaaaaaaaaa hep kardeşimin yüzünden   :haha: :haha:

gece

Ben napem senin kardesinde suc Cetini vermeyeydin dimi ama  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Aman canı sağolsun aldı artık birkerem ama vermeseydim keşke uykulu halime denk geldi napemmmm :haha: :haha: :haha:

gece

Dua et artikin saglam gelsin Cetin zeytincim ;D
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann sekerim be ne olacak yenisini alisin  :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Sağlam sağlam aman bir ust modelini alırım artık olsun o benim ilk ağrımdı kıyamam onu çöpe atmaya  :haha: :haha:

gece

Eh ne derler bilirsin sekerim ;D

Zenginin parasi Zühürdün cenesini yorarmis  :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

:o Zengin mi, hani nerde nerde..  :o
Yakalayin yakalayin kacirmayin. Paralari kırısırız..  kur;)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 01:09:22 ÖS
:o Zengin mi, hani nerde nerde..  :o
Yakalayin yakalayin kacirmayin. Paralari kırısırız..  kur;)

Valla ben Zeytini görüyorumda sayin Mübarek siz hala hayalet konumundasiniz ya  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:11:02 ÖS
Valla ben Zeytini görüyorumda sayin Mübarek siz hala hayalet konumundasiniz ya  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: Mübarek bey uyanamadı herhalde

gece

ne bileyim görmüyoruz ki varmi yokmu yalanmi gercekmi bilmiyoru Oflein ama yaziyo yaa  :haha: :haha: :haha: