Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ATAAN

Sinegi F 16 Ile Vuruyon Ama Beni Kesmeye Testereyle Geliyon, Cifte Standart Var Kardesimmmmm

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 07:24:46 ÖS
Sinegi F 16 Ile Vuruyon Ama Beni Kesmeye Testereyle Geliyon, Cifte Standart Var Kardesimmmmm
yok yok çeyrek sııtandart var siz daha çifte sıtandartı görmemişinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Annnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeee  Zeytin Benim Gözlüklerimle Oynuyo  :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

mub@rek

Obama tam anlamiyla yeni görevine az önce yemin ederek resmi olarak' da basladi. 25 dk konustu ve cok akici ve güzeldi. Tüm insanlar' a hitap etti. İnsAllah bircok konuda daha uzlasi icersinde olacagimiz bir abd baskani olarak tarih' de yerini alir Türkiyemiz icin Obama.

Bende basarilar diliyorum, ne biliyim icimden geldi. :D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 07:32:46 ÖS
Obama tam anlamiyla yeni görevine az önce yemin ederek resmi olarak' da basladi. 25 dk konustu ve cok akici ve güzeldi. Tüm insanlar' a hitap etti. İnsAllah bircok konuda daha uzlasi icersinde olacagimiz bir abd baskani olarak tarih' de yerini alir Türkiyemiz icin Obama.

Bende basarilar diliyorum, ne biliyim icimden geldi. :D
bende.... :)

ATAAN

Ayidan Post Amerikalidan Dost Olmaz  ;D

NİLSENAM

mub@rek

Ayrica Tayyip Erdogan bugün rum bir milletvekiline kitlemis lafi. :D
Cok güldüm, helal olsun. Sonunda pozisyona girdi ofsayt falanda olsa atti golü...

Basbakanimiz sen cok yasa.  alkis:) :)

ATAAN

Simdi Sana Birsey Diyecektim Demiyorum Mübarek  :haha:

ATAAN

Sinayi Bahceye Cikarayim Geliyorum Arkadaslar  okey:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 07:40:00 ÖS
Simdi Sana Birsey Diyecektim Demiyorum Mübarek  :haha:

Mesaj alindi.. :D :D

NİLSENAM

mub@rek

Görüsmek üzre, herkeze hos sohbetler.  byby:)

NİLSENAM

...mystery...

ben yine geldiiiiimmm.... yuppi:)