Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

Alıntı yapılan: gece - Ocak 21, 2009, 11:48:12 ÖS
Hosgeldiniz hosibaba iyi diyelim sagolasiniz.
Siz nasilsiniz ?
teşekkür ederim bahsettigim konuyu açtım acemice oldu ama inşAllah begenirsiniz

gece

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 21, 2009, 11:57:28 ÖS
teşekkür ederim bahsettigim konuyu açtım acemice oldu ama inşAllah begenirsiniz

Gördüm cok emek vermissiniz Cokda genis bir konu bilgi bankamiza cok yakisir müsade ederseniz
Almancax bilgi bankamiza konunuzu tasiycam OYUN yada alistirmalarla ziyan olsun istemem
Gercekten güzel olmus ...

Ellerinize emeklerinize saglik  :)

hosibaba

Alıntı yapılan: gece - Ocak 21, 2009, 11:59:21 ÖS
Gördüm cok emek vermissiniz Cokda genis bir konu bilgi bankamiza cok yakisir müsade ederseniz
Almancax bilgi bankamiza konunuzu tasiycam OYUN yada alistirmalarla ziyan olsun istemem
Gercekten güzel olmus ...

Ellerinize emeklerinize saglik  :)
bakın ordada yazıldıgı gibi fikir ve düşünceler serbest tabiiki ben iştirake baglı elimdeki bulunan görsel ve işitsel tüm malzemeyi burda paylaşmak iştiyorum
konun amcı su ordada belirtigim gibi kişi iki kelimede almanca bilebiliyorsa bu bilgiyle bize katılmasını ve almanca bilgisini bizimle direkt olarak almanca paylasmasını saglamak nitekim almancayı ögrenmenin en çabuk yolu almancayı almanca ögrenmektir kanaatindeyim

gece

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 22, 2009, 12:05:09 ÖÖ
bakın ordada yazıldıgı gibi fikir ve düşünceler serbest tabiiki ben iştirake baglı elimdeki bulunan görsel ve işitsel tüm malzemeyi burda paylaşmak iştiyorum
konun amcı su ordada belirtigim gibi kişi iki kelimede almanca bilebiliyorsa bu bilgiyle bize katılmasını ve almanca bilgisini bizimle direkt olarak almanca paylasmasını saglamak nitekim almancayı ögrenmenin en çabuk yolu almancayı almanca ögrenmektir kanaatindeyim

Cok haklisiniz ama konu ve icerik itibariyle bulundugu bölüm yanlis yogun  bir sekilde bilgi hazinesi konunuz  :)

ATAAN

Goooooodmorrrrniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnngggggg  Vieeeeeeetttttttnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Yok Ya Almanyaydi   :haha:
Selam Bizim Mahalleeeeee alkis:) alkis:) alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:09:06 ÖÖ
Goooooodmorrrrniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnngggggg  Vieeeeeeetttttttnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Yok Ya Almanyaydi   :haha:
Selam Bizim Mahalleeeeee alkis:) alkis:) alkis:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abim gelmis yasasinnn yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

SEVGI-40

ATAAN

Nasil Gidiyor, Sayin Gece O Degnekler Benim Icin mi? Dün Aksam Yedik Daha Bi Kamyon Dayak Ama   :haha:

hosibaba

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 12:08:22 ÖÖ
Cok haklisiniz ama konu ve icerik itibariyle bulundugu bölüm yanlis yogun  bir sekilde bilgi hazinesi konunuz  :)
size yanıtı pm olarak yazdım

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:10:59 ÖÖ
Nasil Gidiyor, Sayin Gece O Degnekler Benim Icin mi? Dün Aksam Yedik Daha Bi Kamyon Dayak Ama   :haha:
evtttttttttttttttttt  :zopa: :zopa: :zopa:

hosibaba

kirsehir7

slm ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  clap:) clap:) clap:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:10:59 ÖÖ
Nasil Gidiyor, Sayin Gece O Degnekler Benim Icin mi? Dün Aksam Yedik Daha Bi Kamyon Dayak Ama   :haha:

Evet bir araba da bizden dayagi hakettiniz demi sevgicim  :zopa: :zopa: :zopa:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 12:15:35 ÖÖ
Evet bir araba da bizden dayagi hakettiniz demi sevgicim  :zopa: :zopa: :zopa:
evtttttttttttttttttt
bize haber vermeden yokumda nedemek  :zopa: :zopa: :zopa:

ATAAN

Selam Canlarim, Cigerlerim Beni Sizler Yarattiniz Ilk Sarkim Ajlandan Nane Nane   :haha:
Merhabalar Sayin Hosibaba, Nasilsiniz?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:22:24 ÖÖ
Selam Canlarim, Cigerlerim Beni Sizler Yarattiniz Ilk Sarkim Ajlandan Nane Nane   :haha:
Merhabalar Sayin Hosibaba, Nasilsiniz?
:haha: :haha: :haha: