Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ne Olsun Be Zeytin, Bomba Gibiyiz, Hayati Seviyoruz Insanlari Seviyoruz, Sinayi Seviyorum Her Ne Kadar Basimin Belasida Olsa  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Abowww bizim Sina aşıkmı olmuşşş uy uy uyy Kayınpeder mi oluyon şimdi Ataan bet amca :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 23, 2009, 12:46:25 ÖS
eeeeeeeeeeee aşk bu bu.....engel tanımıyor.....hele birde sina olunca....... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Damat Yerden Bitme, Sina Kocaman, Bu Askin Sonu Hüsran,
Yine Siir Gibi Kafiyeli Oldu Ya   :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 23, 2009, 12:47:23 ÖS
Ne Olsun Be Zeytin, Bomba Gibiyiz, Hayati Seviyoruz Insanlari Seviyoruz, Sinayi Seviyorum Her Ne Kadar Basimin Belasida Olsa  :haha: :haha: :haha:
oh oh ne güzel hergünümüz böyle olsunn

NİLSENAM

bırak aşkını yaşasın sina...kayınpeder oluyon ...fenamı.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Sayin Gecede Bana Kurufasulye Pisirmeye Gittiler Sanirim  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Formdan birkişi daha vizesini aldı  onunadına sevindim darısı bizlerin başına halayy:) halayy:)

ATAAN

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 23, 2009, 12:49:19 ÖS
bırak aşkını yaşasın sina...kayınpeder oluyon ...fenamı.... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Ya Daha Gencim Ben, Kücüküm Kayinpeder Olmak Icin  Inga Ingaaa   :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 23, 2009, 12:49:30 ÖS
Sayin Gecede Bana Kurufasulye Pisirmeye Gittiler Sanirim  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: bu akşam bizdede var kasülye kurusundan hemdee  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 23, 2009, 12:50:04 ÖS
Ya Daha Gencim Ben, Kücüküm Kayinpeder Olmak Icin  Inga Ingaaa   :haha: :haha: :haha:
ehh sonrada dede olacaksın inşAllah :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 23, 2009, 12:50:04 ÖS
Ya Daha Gencim Ben, Kücüküm Kayinpeder Olmak Icin  Inga Ingaaa   :haha: :haha: :haha:
bak sina artık zamanın geldi diyor......... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bizim Mahalleden Biri Vize Aldimi Ben Sevincten Yerimde Duramiyorum VAllahi Ya  alkis:) alkis:) alkis:)

ATAAN

Zaten Dede Oluyorum Yakinda  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 23, 2009, 12:51:03 ÖS
Bizim Mahalleden Biri Vize Aldimi Ben Sevincten Yerimde Duramiyorum VAllahi Ya  alkis:) alkis:) alkis:)
Evet bende  yuppi:) yuppi:) yuppi:)

ATAAN

Inanamiyorum Ya  39 Yasinda Dede Olacam Cool   8)    :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 23, 2009, 12:49:38 ÖS
Formdan birkişi daha vizesini aldı  onunadına sevindim darısı bizlerin başına halayy:) halayy:)
amin.darısı başımıza..... yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) dance:) dance:) dance:)