Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ihmal Etme Zeytin, Göz Bu Yani

gece

zeytin

zeytin

Kendimi 2009un en Çürük Elması seçtim Yılbaşı günü doktora gitmiştim Şimdide Doktordan gelemiyom eve  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 24, 2009, 11:20:54 ÖS
Kendimi 2009un en Çürük Elması seçtim Yılbaşı günü doktora gitmiştim şimdide Doktordan gelemiyom eve  :haha: :haha:

Sana nazar degdi ya  ;D söyle kocaman bir boncuk lazim  ;)

Güle güle kullan canimin ici  ;D :-* :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 24, 2009, 11:23:26 ÖS
Sana nazar degdi ya  ;D söyle kocaman bir boncuk lazim  ;)

Güle güle kullan canimin ici  ;D :-* :-* :-*

hiiii canımın içi çok yeşekkür ederim ablacımmm  :-* :-* :-* :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 24, 2009, 11:32:37 ÖS
alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* bitanesin senn

halayy:) alkis:) Bir tane sensin ya :-* Canlarim GECE sizi cooooooooooooooooooooooooooook SEVIYOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  alkis:) halayy:)

dielosch

geldim yine gidiyorumm sinir oldum yaa  tickoff:) bi konuşamadım ne zamandır  tickoff:)  :haha: öhm neysee yarın yolculuk var hazırlık yapmak lazımm öptüm hepinizi  :-*  byby:)

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 24, 2009, 11:38:26 ÖS
geldim yine gidiyorumm sinir oldum yaa  tickoff:) bi konuşamadım ne zamandır  tickoff:)  :haha: öhm neysee yarın yolculuk var hazırlık yapmak lazımm öptüm hepinizi  :-*  byby:)
Iyi Yolculuklar,  byby:) byby:) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 24, 2009, 11:38:10 ÖS
  halayy:) alkis:) Bir tane sensin ya :-* Canlarim GECE sizi cooooooooooooooooooooooooooook SEVIYOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR  alkis:) halayy:)

Yok asıl birtane oln sensin  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

Bizden seni çççççççççççççççççççççooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk   sssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gece

geldim yine gidiyorumm sinir oldum yaa  tickoff:) bi konuşamadım ne zamandır  tickoff:)  :haha: öhm neysee yarın yolculuk var hazırlık yapmak lazımm öptüm hepinizi  :-*  byby:)

Nereye tatilemi gidiyorsun dilosch?
Iyi eleceler Canim

:-*

zeytin

hayırlı yolculuklar vardığınızda bi çağrı atsan anlarız geldiğinizi  ;D ;D

ATAAN

Caldir Kapa Biz Seni Arariz  :haha: