Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 24, 2009, 11:40:11 ÖS
  Yok asıl birtane oln sensin  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

Bizden seni çççççççççççççççççççççooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk   sssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canim  :-* yuppi:) alkis:) dance:)

dielosch

ayy biraz durcam valla özlemişim yaa sizleri  :-* evet Mersine'e gidicem annem tarafı orada..Birde oranın ilçesinde doğup büyüdüm ben arkadaşlarım kardeşim gibi yani onlarıda görücem Allah izin verirse  halayy:)

dielosch

ATAAN

TANTUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  Yemeyi Unutmaaaaaaaaaaaa  Bizim Yerimize   alkis:) alkis:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 24, 2009, 11:42:09 ÖS
ayy biraz durcam valla özlemişim yaa sizleri  :-* evet Mersine'e gidicem annem tarafı orada..Birde oranın ilçesinde doğup büyüdüm ben arkadaşlarım kardeşim gibi yani onlarıda görücem Allah izin verirse  halayy:)

Senin adina cok sevindim Dilosch ne güzel gezzzzzzzzzzz birde Ablan icin gez emi  ;D alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 24, 2009, 11:43:00 ÖS
TANTUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  Yemeyi Unutmaaaaaaaaaaaa  Bizim Yerimize   alkis:) alkis:) alkis:)

Bende severim artik bir kac Porsiyon yersin Canim  ;D

ATAAN

Tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   :haha: :haha: :haha:
Görende Duyanda Beni Obur Biri Sanacak Ya

zeytin

Benim Yerime de Mersine Merhaba de olurmu ben Çok Severim Mersini çocukluğum orda geçmiştir benimm  :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 24, 2009, 11:44:26 ÖS
Tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   :haha: :haha: :haha:
Niye öyle değilmisin ki? :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 24, 2009, 11:43:00 ÖS
TANTUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  Yemeyi Unutmaaaaaaaaaaaa  Bizim Yerimize   alkis:) alkis:) alkis:)

ayy valla tanışıyor olsaydık ve burda olsaydınız getirirdim valla  ya:) ama olsun ben de fotosunu çekerimm  utanan:) ayıptır söylemesi çoook özledim yaa tantuniyi , sıkmayı, sac böreğini , cezeryeyi sonraa adana kebabını , maraş dondurmasını , künefeyi  :haha: bunların hepsini yerinde tatmalısınız valla süperler  ya:) tabi mersine gidince adana maraş falan oralara da gidicez özledik valla  yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 24, 2009, 11:44:26 ÖS
Tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   :haha: :haha: :haha:

Ben yarin gidip yerim Burda var TANTUNI ustasi  ;D :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 24, 2009, 11:45:48 ÖS
ayy valla tanışıyor olsaydık ve burda olsaydınız getirirdim valla  ya:) ama olsun ben de fotosunu çekerimm  utanan:) ayıptır söylemesi çoook özledim yaa tantuniyi , sıkmayı, sac böreğini , cezeryeyi sonraa adana kebabını , maraş dondurmasını , künefeyi  :haha: bunların hepsini yerinde tatmalısınız valla süperler  ya:) tabi mersine gidince adana maraş falan oralara da gidicez özledik valla  yuppi:)

Offfffffffffff OFFFFFFFFFFFFF yarin kesin gidiyorum ya  :P :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 24, 2009, 11:43:35 ÖS
Senin adina cok sevindim Dilosch ne güzel gezzzzzzzzzzz birde Ablan icin gez emi  ;D alkis:)

Ablacımm gezmeymiyim   :-*   inş. bigün ben de Almanya'ya gelirim de senle birlikte gezeriz  alkis:)  ;D  

ATAAN

Konuyu Degistiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 24, 2009, 11:46:51 ÖS
Ablacımm gezmeymiyim   :-*   inş. bigün ben de Almanya'ya gelirim de senle birlikte gezeriz  alkis:)  ;D  

Eger yolun KÖLN diyarina düserse beklerim Canim ;)
Tabi hala ben burda olursam ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 24, 2009, 11:45:48 ÖS
ayy valla tanışıyor olsaydık ve burda olsaydınız getirirdim valla  ya:) ama olsun ben de fotosunu çekerimm  utanan:) ayıptır söylemesi çoook özledim yaa tantuniyi , sıkmayı, sac böreğini , cezeryeyi sonraa adana kebabını , maraş dondurmasını , künefeyi  :haha: bunların hepsini yerinde tatmalısınız valla süperler  ya:) tabi mersine gidince adana maraş falan oralara da gidicez özledik valla  yuppi:)
Iskence Ama Bu Ya, Bana iskence Yapiliyor,  :haha: :haha: :haha: