Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

:haha: :haha: :haha:

Evet ya nasil ögrendiniz  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 04:45:02 ÖS
Yaa Benim Afacan Asistanim, Benim Ilk Esim Danyaliydi Ve Türkce Bilmiyordu, Mecbur Ingilizce Ögrendim Danimarkacaya Dilim Dönmeyince  :haha:
olsun sonuçta öğrenmişsin patron ;D nasıl oldu bide kısa sürede öğrenmişsindir heralde o nasıl oldu... :haha: mesela ben 3 hafta ingiltereye gitsem öğrenirmiyim(tabiki hiçbişey bilmeden değil )

ATAAN

Danimarkaca Tek Cümle Bile Ne Bilirim Nede Konusmaya Tesebbüs Ederim, Konusurken Sanki Istifra Ediyorlar Saniyorum Ya   :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 04:46:24 ÖS
olsun sonuçta öğrenmişsin patron ;D nasıl oldu bide kısa sürede öğrenmişsindir heralde o nasıl oldu... :haha: mesela ben 3 hafta ingiltereye gitsem öğrenirmiyim(tabiki hiçbişey bilmeden değil )
Ingiltereye Gitsen Muhtesem Seviyede Ingilizceyle Dönersin Türkiyeye, Ama Hic Türklerle Konusmayacaksin.

...mystery...

o tamam ben bu ingilizce için kursa gidiyorum yazın 3 hafta İngiltereye götürüyolarmış 3 hafta içinde hem telaffuz hemde bilgim iyi olurmu?? ;D bana 3 hafta yetmez gibi geliyo ama... ::)

ATAAN

Bu Ne Kadar Pratik Yani Oraya Gittiginde Ne Kadar Konusmanla Ve Telafuzunu Düzeltmenle Alakali, Yani Tamamen Sana Bagli, Mutlaka Yarari Olacaktir Ama Bunu Artirmak Tamamen Senin Elinde, Yanlis Yaparim Yanlis Söylerim Millet Bana Güler Diye Sakin Düsünme,

...mystery...

pratik için sorun yok sanırım yani bi ailenin yanında kalıcakmışız ve sabahları kurs devam edicekmiş yurtdışında klasik dil eğitimi işte şöyle kısa olanlarından... ;D ;D

...mystery...

ama onun dışında burda okulda dersleri kurtarabilmek için ne yapabilirim... :-\ ama dinleme-okuma gibi şeyleri zaten yapıyorum tek sorunum kullandıkları bazı küçük ama karışık olan şeyler... :-\

ATAAN

Mutlaka Faydali Olacak, Ingilizlerle Ingilizce Konusmak, Cok Büyük Bir Firsat Senin Icin, Iyi Degerlendirmeni Tavsiye Ederim  Bu Firsati okey:)

gece

Karar verdim bende hic türklerle konusmiycam
Hep almanlarla konuscam  ;D

Hoscakalin o zaman  :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 04:57:23 ÖS
ama onun dışında burda okulda dersleri kurtarabilmek için ne yapabilirim... :-\ ama dinleme-okuma gibi şeyleri zaten yapıyorum tek sorunum kullandıkları bazı küçük ama karışık olan şeyler... :-\
Ileri Seviyeye Geldiginde Daha Rahat Oturacak Bu Konular Kafanda, Bir Konusma Yada Ingilizce Sarki Duydugunda Türkceye Kafanda Cevirmeden Direk Anlayacaksin, Ingilterede Edinecegin Arkadasliklari Devam Ettir Türkiyeye Geldikten Sonrada, Msn de Falan Mutlaka Görüs Orda Edinecegin Arkadaslarinla,

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 25, 2009, 04:59:23 ÖS
Karar verdim bende hic türklerle konusmiycam
Hep almanlarla konuscam  ;D

Hoscakalin o zaman  :haha: :haha:
Sayin Gece Isterseniz Almanca Sohbet Edelim, Benim Icin Kein Problem  ;D

...mystery...

ama benim için çooooooooooooooooooooook büyük bi problem... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 04:58:11 ÖS
Mutlaka Faydali Olacak, Ingilizlerle Ingilizce Konusmak, Cok Büyük Bir Firsat Senin Icin, Iyi Degerlendirmeni Tavsiye Ederim  Bu Firsati okey:)
bende öyle düşünmüştüm o zaman tek çare Ağustos'u beklemek.... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:01:44 ÖS
Sayin Gece Isterseniz Almanca Sohbet Edelim, Benim Icin Kein Problem  ;D
:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:00:54 ÖS
Ileri Seviyeye Geldiginde Daha Rahat Oturacak Bu Konular Kafanda, Bir Konusma Yada Ingilizce Sarki Duydugunda Türkceye Kafanda Cevirmeden Direk Anlayacaksin, Ingilterede Edinecegin Arkadasliklari Devam Ettir Türkiyeye Geldikten Sonrada, Msn de Falan Mutlaka Görüs Orda Edinecegin Arkadaslarinla,
İngilizce öğrenmeyi hiç bu kadar istememiştim tam anlamıyla nefret ederdim ingilizceden bilmedğim için değildi ama sevmiyodum yavaş yavaş anlamaya başladığımda bile sevmiyodum ama kaç gündür içimde bi İngilizce sevgisi çok çok çok iyi öğrenmek istiyorum... ;D

umarım dediğin gibi olur patron sen bilirsin böyle şeyleri güveniyorum sana.... ya:) ya:)