Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ben birtane daha alabilirmiyim

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 26, 2009, 04:03:24 ÖS
--> Aaa ne ac gözlüsün. :haha: :haha: Iki cayi ictin, kirsehir ablacigimin kahvesine de göz koydun. :haha: :haha: :-X ;D Istiyorsan sana bir daha yaparim ablacigim yeter ki sen iste. :-* Sevgi calisiyor, sizi agirlamak bana düstü. :) :laugh: alkis:)

utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) ;D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 26, 2009, 04:01:50 ÖS
Yoksa baska ablami var ??? ( potmu kirdim ya  :haha: )

--> Sen ablamsin, hirsehir abla da ablacigim. ;D Bir numara kücügü. :haha: :haha: :haha: :haha: :-X ;D utanan:)

kirsehir7

oooo onur bugün senin cok isin var isteyen isteyene  kahve cayy yapmisken pasta nede yap tam olsun  :haha: :haha:

NİLSENAM

süper olmuştu onur..... :)
tşk.ederim tekrar... :)

zeytin

ben çıkıyım arkadaşlar herkes kendisine iyi baksın hoşçakalınn akşama görüşmek ümidiyle  byby:) byby:) byby:) byby:)

kirsehir7

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 26, 2009, 04:07:53 ÖS
ben çıkıyım arkadaşlar herkes kendisine iyi baksın hoşçakalınn akşama görüşmek ümidiyle  byby:) byby:) byby:) byby:)
byby:) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 26, 2009, 04:04:22 ÖS
ben birtane daha alabilirmiyim

--> Tabi ki, buyurun:

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 26, 2009, 04:05:12 ÖS
oooo onur bugün senin cok isin var isteyen isteyene  kahve cayy yapmisken pasta nede yap tam olsun  :haha: :haha:

--> Istedigin pasta olsun Ablacik, pastane yolun karsisinda... ;D Buyurun afiyetle yiyin. :)

--> Bu da cikolatali kurabiye. okey:)

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 26, 2009, 04:07:53 ÖS

--> Güle güle... Ama cikmak istediginden emin misin? :haha:

NİLSENAM

bende istiyorum....canım çekti ya..... :P

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 26, 2009, 04:14:31 ÖS
bende istiyorum....canım çekti ya..... :P

--> Herkese yetecek kadar var orda... Acik büfe, isteyen istedigi kadar alabilir... ;D Ama ben önce, Aşkım'a biraz pasta ayırayım... :-* :laugh: alkis:) clap:) dance:) cofe:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 26, 2009, 04:16:04 ÖS
--> Herkese yetecek kadar var orda... Acik büfe, isteyen istedigi kadar alabilir... ;D Ama ben önce, Aşkım'a biraz pasta ayırayım... :-* :laugh: alkis:) clap:) dance:) cofe:)
tşk.ederim....tabi önce onu düşünmen gerekir..... yuppi:)

3,14

NİLSENAM

ben çıkıyom arkadaşlar...sonra grş.... byby:) byby:)

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 26, 2009, 04:21:25 ÖS
ben çıkıyom arkadaşlar...sonra grş.... byby:) byby:)

--> Güle güle... byby:) Yanina pasta da al istersen, yolda yersin belkim... :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Aaa Ablacik ya... Pasta istiyordun, iste sana istemedigin kadar... Ama nereye kayboldun simdi... :cryla: