Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

nasılsın onur abi?? ;D sinirlerim hopladı zıpladı yine yaaa "keşke"ler bölümünde warum diye... offoff:) neyse... tickoff:) tickoff:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:13:48 ÖS
nasılsın onur abi?? ;D sinirlerim hopladı zıpladı yine yaaa "keşke"ler bölümünde warum diye... offoff:) neyse... tickoff:) tickoff:)

--> Biz takmiyoruz onu... :haha: Iyi olmaya calisiyorum, sen? :laugh:

...mystery...

bencede takmayın ciddiye alınması için zaten azıcık düzgün konuşmayı öğrenmesi gerekiyo o da biraz zor gibi görünüyo... ;D

iyiyim yaa annem istediğim kitabı aldı çoooook çooook çoooooook mutluyum... yuppi:) yuppi:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:18:01 ÖS
bencede takmayın ciddiye alınması için zaten azıcık düzgün konuşmayı öğrenmesi gerekiyo o da biraz zor gibi görünüyo... ;D

iyiyim yaa annem istediğim kitabı aldı çoooook çooook çoooooook mutluyum... yuppi:) yuppi:)

--> Iyi cok güzel... ;D Ne mutlu sana. alkis:) alkis:) alkis:) Istedigin filme gittin, istedigin kitap alindi, daha ne olsun... alkis:) clap:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 26, 2009, 06:20:08 ÖS
--> Iyi cok güzel... ;D Ne mutlu sana. alkis:) alkis:) alkis:) Istedigin filme gittin, istedigin kitap alindi, daha ne olsun... alkis:) clap:)
yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) teşekkür ederim sende böyle mutlu olursun bigün ben inanıyorum... yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

...mystery...

ben yemeğe gidiyorum onur abi görüşürürz sonra... byby:)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 22, 2009, 09:06:21 ÖS
kiz onurun kankasi onurun kiz kankasi olsa ben birakirmiyim  :haha: :haha: :haha:

--> :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:21:25 ÖS
yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) teşekkür ederim sende böyle mutlu olursun bigün ben inanıyorum... yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)

--> Sag ol Ufaklik...

Hadi afiyet olsun görüsürüz Ufaklik... byby:)

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 22, 2009, 09:07:17 ÖS
:o :o :o :o

neee onuurun kankasimiiiii  ??? anaa yeni haberim oluyooo

--> :haha: :haha: :haha: Sen uyuyor musun Ablacik ya? :-X ;D :haha:

...mystery...

...mystery...

onur abi bakıyorum iz peşindesin... :haha: eski mesajları takip etmişsin... :haha:

3,14

3,14

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:41:08 ÖS
onur abi bakıyorum iz peşindesin... :haha: eski mesajları takip etmişsin... :haha:

--> Mesajlari okumamistim da, beni cekistirdikleri daha yeni fark ettim. ;D :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 26, 2009, 06:45:09 ÖS
--> Mesajlari okumamistim da, beni cekistirdikleri daha yeni fark ettim. ;D :haha:
anladım... :haha: :haha: olsun şu yönden bak sevginin aklından hiç çıkmıyosun... ;)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:45:23 ÖS
hoşbuldum... ;D ;D (yine ;D )

--> ;D ;D ;D

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:46:01 ÖS
anladım... :haha: :haha: olsun şu yönden bak sevginin aklından hiç çıkmıyosun... ;)

--> Onu biliyorum ki zaten.. utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) :-*