Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 12:42:38 ÖS
--> Git hadi git, kendini cok özletme doktorlara. :cryla: okey:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) Vedalas ama, artik uzun süre gelemeyecegim, cok iyiyim cünkü de onlara. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* clap:) alkis:) alkis:) alkis:)
insAllah öyl diyebilirim  :'(

3,14

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 28, 2009, 12:45:10 ÖS
:) :)

--> :-* :-* :-* :-* Askim benim hadi gec kaldin yeterince zaten.. :-* :-* :-* byby:) byby:) Cok iyi habelerini dört gözle bekliyorum. "Dörtgözle" alkis:) yuppi:) Gözlüklerimi cikarmadan. :P

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 12:46:50 ÖS
--> :-* :-* :-* :-* Askim benim hadi gec kaldin yeterince zaten.. :-* :-* :-* byby:) byby:) Cok iyi habelerini dört gözle bekliyorum. "Dörtgözle" alkis:) yuppi:) Gözlüklerimi cikarmadan. :P
tmm hadi kacim gecen 10 dk gec gittik beni anons ediyolardi busefer napicaklar acaba  :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 28, 2009, 12:47:49 ÖS
tmm hadi kacim gecen 10 dk gec gittik beni anons ediyolardi busefer napicaklar acaba  :haha: :haha: :haha: :haha:

--> "Sayin Sevgi gecen anons ettik, bu sefer de gec geliyorsunuz, bu kadar da olmaz", diye bir anons gelir.. :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 28, 2009, 12:21:08 ÖS
tabi benimki neki ben ne hastalar gördüm orda sükür olsun ben onlarin yainda süperim  :angel: :angel: :angel:

ama kendimden baska genc birni görmedim  :haha: :haha: :haha:

--> Onu da Askin'i dinlememeyisine ver istersen Askim.. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Hatirlatma:

Seni cok seviyorum biliyorsun,
Ama bunu bana neden yapiyorsun?
Sagligina hic dikkat etmiyorsun,
Yoksa beni sevmiyor musun?
--> (Tecahül-i Arif) :-*

Ben söyleye söyleye usanmam, sen duya duya usanmazsin, en iyisi sen sagligina dikkat et Askim ya.. :'( :'( :'( :'( :'(

(Zira, senin Sevginden hicbir zaman süphe duymadim Askim. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 28, 2009, 12:31:12 ÖS
onur sen 20 yasindasin kendin halletmen gerk bu isleri ögretmenlerin degil sen daha iki gün önce karar vedin yada verdirdim ne olcana ögretmenlere ne kiziyon

;D ;D ;D ;D

--> Kayit tarihini daha önce söylemesi lazimdi ya... offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) :haha:

3,14

--> Askim gitti, kimse yazmiyor ya. :cryla: Askim geri geell. :cryla: :cryla: :cryla:

gece

gece

ATAAN

Selam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(Orcinal)  :haha:  Sorular Birikmis Cevaplayip Geliyorum

gece

UYARI AGLIYANLARI ZIRLIYANLARI BUGÜNE MAHSUS KAPININ ÖNÜNE KOYUCAM HABERINIZ OLSUN

DUYMADIK DEMEYIN

BILMEYENLERE ILETIVERIN BIR ZAHMET ...

:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:29:16 ÖS
Selam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(Orcinal)  :haha:  Sorular Birikmis Cevaplayip Geliyorum

hOSGELDINIZ BEKLERIZ AMA ZIRLAMAYIN ONA GÖRE  :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:29:16 ÖS

--> Hos geldin Kayinbiladerim, nasilsin? :angel:

3,14

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 28, 2009, 01:29:53 ÖS
UYARI AGLIYANLARI ZIRLIYANLARI BUGÜNE MAHSUS KAPININ ÖNÜNE KOYUCAM HABERINIZ OLSUN DUYMADIK DEMEYIN

BILMEYENLERE LETIVERIN BIR ZAHMET ...

:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

;D ;D ;D

--> Tamam ben simdi Askim'a "letiyorum".... :haha: :haha: :haha: