Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 28, 2009, 01:46:02 ÖS
UYARI AGLIYANLARI ZIRLIYANLARI BUGÜNE MAHSUS KAPININ ÖNÜNE KOYUCAM HABERINIZ OLSUN

DUYMADIK DEMEYIN

BILMEYENLERE ILETIVERIN BIR ZAHMET ...

:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

;D ;D ;D

:haha: :haha: :haha: :haha:

somurtmak serbest mi?? ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 01:46:52 ÖS
--> Doch doch, sana birisi ihbar etti beni yine... Bak gidecegimi daha foruma yazmamistim bile.. :o :o :o
:haha: :haha: bilmem belki içime doğmuştur... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:50:44 ÖS
Gizem Bugün Aglama Bayramiymis, Sayin Gece Ööleee Diyoooo  :haha:
:haha: :haha:

ATAAN

Sevgili Asistanim Keskeler Bölümünden Araniyorsun  ;D

...mystery...

ATAAN

Ya Ne Kadar Afacan Bir Asistanim Var Benim  :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 28, 2009, 01:52:17 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha:

somurtmak serbest mi?? ;D

--> O da serbest degil, yüksek miktarda para cezasina carptiriabilirsin. tickoff:) :zopa: :zopa: :zopa: Degil mi gece ablacigim??? clap:)

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:54:55 ÖS
Ya Ne Kadar Afacan Bir Asistanim Var Benim  :haha: :haha: :haha:

--> Cok da akilli, uslu, laf dinliyor Ufaklik... Keske bizim "uffaq"lik da senin gibi laf dinlese Ufaklik ya... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 01:55:23 ÖS
--> O da serbest degil, yüksek miktarda para cezasina carptiriabilirsin. tickoff:) :zopa: :zopa: :zopa: Degil mi gece ablacigim??? clap:)
tühhh... ;D ;D sadece bugün dimi?? :haha: bende gider salonda somurtur gelirim o zaman... :haha: tabi canım somurtmak isterse... :haha: ağlamak istersem kafamı yanlışlıkla biyere çarparım ağlarımm ohh... :haha: kendime çok hain planlar yapıyorum garipmiyim neyim yaa... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 01:56:22 ÖS
--> Cok da akilli, uslu, laf dinliyor Ufaklik... Keske bizim "uffaq"lik da senin gibi laf dinlese Ufaklik ya... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
utanan:) utanan:) utanan:) teşekkür ederim.... utanan:) utanan:) utanan:)

belki bigün dinler yaa ne demişler Sabreden derviş,muradına ermiş... :haha: azıcık sabır... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 28, 2009, 01:57:10 ÖS
tühhh... ;D ;D sadece bugün dimi?? :haha: bende gider salonda somurtur gelirim o zaman... :haha: tabi canım somurtmak isterse... :haha: ağlamak istersem kafamı yanlışlıkla biyere çarparım ağlarımm ohh... :haha: kendime çok hain planlar yapıyorum garipmiyim neyim yaa... ;D

--> Bugün gecerli evet, bugünden itibaren.. :zopa: :zopa: :zopa: Kendini kötü emellerine alet etme bakim. :zopa: :zopa: :zopa: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 28, 2009, 01:58:07 ÖS
utanan:) utanan:) utanan:) teşekkür ederim.... utanan:) utanan:) utanan:)

belki bigün dinler yaa ne demişler Sabreden derviş,muradına ermiş... :haha: azıcık sabır... ;D

--> Sabredecegim tabi ki de, baska secenegim yok... Sakin yanlis anlamayin ya, ben saka yaptim, degil mi "uffaq"cim? yuppi:) :haha: :-X ;D ::) :angel: dance:) clap:) :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 01:58:42 ÖS
--> Bugün gecerli evet, bugünden itibaren.. :zopa: :zopa: :zopa: Kendini kötü emellerine alet etme bakim. :zopa: :zopa: :zopa: :haha: :haha:
tamam etmem..... :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Ben cikiyorum, daha uinye kayit olmam lazim ya.. offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) Daha yapacagim sinav bir ay sonra, ne bicim is bu.. offoff:) offoff:) offoff:)

Neyse hadi görüsürüz, kendinize iyi bakin. byby:)

Iki gün icinde kayit olabilmem icin dua etmeyi unutmayin.. :-X ::) ;D :angel: clap:) :haha: :zopa: :haha: byby:) byby:) byby:)

...mystery...

hoşçakal onur abi.... byby:) byby:)

mub@rek

Ben geldim arkadaslar, neler yapiyorsunuz bakiyim?