Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 06:51:19 ÖS
yok gece ablacım sen yorulmadan dönde o yeter... :-* ama düşündüğün için teşekkür ederim... utanan:) :-*

Yorulmak yok daha dans etcez dimi ama  ;D :-*

Görüsürüz Canim  byby:)

...mystery...

evet evet party timee.... yuppi:) yuppi:) kopucaz burdaaa... dance:) dance:) dance:)

görüşürüz gece ablacım... :-* :-* byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 06:53:37 ÖS
evet evet party timee.... yuppi:) yuppi:) kopucaz burdaaa... dance:) dance:) dance:)

görüşürüz gece ablacım... :-* :-* byby:)

yuppi:) alkis:) dance:) okey:)

...mystery...

dielosch

gidiyomusun Gece ablaa hadi güle gülee  :haha:  byby:)  byby:)

...mystery...

yaa patron nerde yaa... :-\ :-\ bayadır görüşemiyoz doğru düzgün patronla... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 07:32:59 ÖS
yaa patron nerde yaa... :-\ :-\ bayadır görüşemiyoz doğru düzgün patronla... :haha:

Sina ve Cicisiyle gezmege gitmistir ;D

Gelir birazdan  ;)

...mystery...

gece

...mystery...

...mystery...

gece ablacım ben gidiyorum gelirim birazdan partiye aklım ödevlerde kalmasın diye gidiyim azıcık daha Fransızca karalıyımda yavaş yavaş bitsin bu haftasonu kurtılıyım.... :haha: :haha:

ama söz geliyorum.... dance:) dance:) dance:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:)

:-* :-* :-* byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 08:38:05 ÖS
gece ablacım ben gidiyorum gelirim birazdan partiye aklım ödevlerde kalmasın diye gidiyim azıcık daha Fransızca karalıyımda yavaş yavaş bitsin bu haftasonu kurtılıyım.... :haha: :haha:

ama söz geliyorum.... dance:) dance:) dance:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:)

:-* :-* :-* byby:) byby:)

tamam benim caliskan kardesim  :-* :-* :-*
görüsürüz ben buralardayim  okey:) byby:)

zeytin

gece

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 30, 2009, 08:45:21 ÖS
Hosgeldinn Zeytinim, Nasinsin ?  ;D
İyiyim biraz yorgunum spordan geldimde sen nasılsın Gece abla bugünde buralar sessiz nazarmı değdi buraya yaaa hiç bukadar sessiz olmazdı buralar ::)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 30, 2009, 08:47:51 ÖS
İyiyim biraz yorgunum spordan geldimde sen nasılsın Gece abla bugünde buralar sessiz nazarmı değdi buraya yaaa hiç bukadar sessiz olmazdı buralar ::)

Birazdan haraketlenir diye umuyorum ;D
Tenisten geldin dimi Sosyete Zeytin  ;D

ATAAN

Selam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   alkis:) alkis:) alkis:)