Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Hosgeldiniz Bizim mahallenin aranan MUHTARI  ;D alkis:) alkis:)

ATAAN

8) Sizi Sormali Efenim  :haha:

gece

;D Birazdan Party yapicagiz Gizem gelsin  :haha: alkis:) alkis:)

ATAAN

Acil Ve Uzun Bir Soru Var Onu Cevaplayim Geliyorum  okey:)

dielosch

gece

Hos geldin Diloschum nasilsin cok sevindim cookkk sizin adiniza  yuppi:) alkis:) dance:)

dielosch

İyiyim gece ablacımda ben hala şoktayımm bu kadar üzüldüğünü bilseydim yanii küsmemiştik zaten kırgınlığım geçerdi hemen  ya:)  :-*  :-* bu arada sen nasılsın ??  :haha: Yaa canım öyle çok Almanyaya gitmek istiyor kii ama öff almancayı öğrenmeden gidemezmişim  tickoff:) üffff  :zopa:  :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 30, 2009, 10:12:28 ÖS
İyiyim gece ablacımda ben hala şoktayımm bu kadar üzüldüğünü bilseydim yanii küsmemiştik zaten kırgınlığım geçerdi hemen  ya:)  :-*  :-* bu arada sen nasılsın ??  :haha: Yaa canım öyle çok Almanyaya gitmek istiyor kii ama öff almancayı öğrenmeden gidemezmişim  tickoff:) üffff  :zopa:  :haha:

Ögrenirsin Canim sende , yada Ögrenmek icin buraya gelirsin ;)

dielosch

ama ohooo seneye başlıcam Allah izin verirse sonra ne kadar sürer acaba :-\ öff durduk yere moralimi bozdum yaaa  :haha:

gece

Canim ya senin gibi zeki bir kiz hkisa sürede cözer bu isi merak etme ;)  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 30, 2009, 09:47:31 ÖS
;D Birazdan Party yapicagiz Gizem gelsin  :haha: alkis:) alkis:)
geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.....

umarım çok bekletmedim... utanan:) :-* :-*

gece

Hosgeldin Gizemcim Patronun birazdan burda olucak  ;D yuppi:) alkis:) dance:)

...mystery...

bende onu yazıcaktım şimdi...

"patroooooooooooooooonnnn nerdesiiiiiiinnnnnn??"

diyee... :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

slm sekerler ben geldimm  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 30, 2009, 10:23:42 ÖS
Canim ya senin gibi zeki bir kiz hkisa sürede cözer bu isi merak etme ;)  okey:)

Ben şu zeki lafını üzerime pek almayayım  :-* Öhm neyse böyle düşünmen bile çok hoş umarım gerçekte de böyle olur da fazla uğraştırmaz beni..Bildiğim çok az şeyi arkadaşa söyledim çözmüşsün sen diyorr bi bilse bu bildiklerim almancanın %1 'i bile değill  :haha: çok karışık yaaa valla öğrenen nası öğreniyor şaşıyorumm :-\  :-*

...mystery...

bu arada gece ablacım alışveriş nasıl gitti/geçti... :-* :-* -*