Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 05, 2009, 03:54:17 ÖSiyi yolculuklar müboo
Almanyanin hangi sehrine gidiyosun  ;D

hoşgeldin çiğdemciğim.... :) :)

mub@rek

kirsehir7

bu arada bisey sorcam arkadaslar ya yeni aldigim laptop icindeki programlar sadece 1 ay kullanabilyiomus simdi programlar gitti.hepsi.
ben internetten ´format atabilirmiyim yoksa format icin cd mi almam gerek ne olur acil cvp #
simdiden cvplar icin danke  ;)

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 05, 2009, 03:54:17 ÖSiyi yolculuklar müboo
Almanyanin hangi sehrine gidiyosun  ;D

Tesekkür ederim kirsehir7.
Hanau' ya gidiyorum. Frankfurt' a inicem en yakin ordan gidiliyor zaten. Dayi oglu gelicek almaya. Yagmur kar falan var diyorlar, metrolarda telef olmiyim diye. :)

kirsehir7

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 05, 2009, 03:56:29 ÖSbu arada bisey sorcam arkadaslar ya yeni aldigim laptop icindeki programlar sadece 1 ay kullanabilyiomus simdi programlar gitti.hepsi.
ben internetten ´format atabilirmiyim yoksa format icin cd mi almam gerek ne olur acil cvp #
simdiden cvplar icin danke  ;)

Programlar gittiyse format neden atiyorsun ki?
Bilgisayar' da calistirma dosyalarinda sorun olusunca format atilir yada virüs falan bulasir temizlenemez' se atilir. Sen neyi düsünerek format atmak istiyorsun? Proframlari geri getirmek icin falan mi?

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 03:58:18 ÖSProgramlar gittiyse format neden atiyorsun ki?
Bilgisayar' da calistirma dosyalarinda sorun olusunca format atilir yada virüs falan bulasir temizlenemez' se atilir. Sen neyi düsünerek format atmak istiyorsun? Proframlari geri getirmek icin falan mi?

eevet ya programlari geri getirmek icin ne yapmam gerek  ???

NİLSENAM

doğru ne için format atacaksın...

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 05, 2009, 04:00:07 ÖSeevet ya programlari geri getirmek icin ne yapmam gerek  ???

Kirsehir7, programlari geri getirmek icin format atilmaz.
Programlar laptop' ina yüklenirken trial version seklinde download edilmis. Yani sadece tanitim amacli belirli süre sinirlamasi getirilen programlar seklinde. Senin bunlari ya crack' lemen gerekir sinirsiz kullanim icin yada varsa internet ortaminda sınırsız versionu' nu bulup indirmek gerekir.

Hee tabi sen dersen ki ben su su su programlari istiyorum sadece ama internet' e baktim sadece süreli olarak var. Ne yapabilirim? diye sorarsan. Aradigin programin resmi stesinden sparis verebilecegin gibi bir bilgisayarciya gidip parasini verip alabilirsinde. Olabilecekler bunlar. Format atarak süresi dolan programlarin süresi uzatilmaz, sakin böyle birsey yapma. Bilgisayarda olan belgeler' de bilincsiz bir format' la gidebilir...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 04:03:37 ÖSKirsehir7, programlari geri getirmek icin format atilmaz.
Programlar laptop' ina yüklenirken trial version seklinde download edilmis. Yani sadece tanitim amacli belirli süre sinirlamasi getirilen programlar seklinde. Senin bunlari ya crack' lemen gerekir sinirsiz kullanim icin yada varsa internet ortaminda sınırsız versionu' nu bulup indirmek gerekir.

Hee tabi sen dersen ki ben su su su programlari istiyorum sadece ama internet' e baktim sadece süreli olarak var. Ne yapabilirim? diye sorarsan. Aradigin programin resmi stesinden sparis verebilecegin gibi bir bilgisayarciya gidip parasini verip alabilirsinde. Olabilecekler bunlar. Format atarak süresi dolan programlarin süresi uzatilmaz, sakin böyle birsey yapma. Bilgisayarda olan belgeler' de bilincsiz bir format' la gidebilir...

mub@rek haklı..katılıyom ona...

kirsehir7

sagol mübo bilgilerin icin en iyisi isi uzmanina birakmam gerek  ;D okey:)

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 05, 2009, 04:06:31 ÖSsagol mübo bilgilerin icin en iyisi isi uzmanina birakmam gerek  ;D okey:)

İyi fikir.

mub@rek

Ben cikiyorum, iyi sohbetler arkadaslar.

kirsehir7

NİLSENAM

ATAAN

NİLSENAM