Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Yaaa ben samili 4 ten fazla kabul etmiyo sizdede öylemi  ??? ???

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:26:22 ÖSevet yaa... :cryla: :cryla: :cryla:

Peki neden ki?
Zatin sinirlendim şindik ne güzel keyfim yerindeyken angry:)

...mystery...

;D ;D adminimiz öyle yapmıştır site yavaşlıyodur vardır bişey... :)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:28:41 ÖS;D ;D adminimiz öyle yapmıştır site yavaşlıyodur vardır bişey... :)

Hııımmmm peki ;D

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:30:19 ÖSpatron kayboldu yaa... ;D

Birazdan gelirr sorular varsa onları cevaplayım koşar merak etme ;)

...mystery...

...mystery...

aaaaaaaa 7777. mesajımı attım seviyorum bu sayıları yaa... :haha: :haha:

ATAAN

Geldim Burdayim, Sorular Vardi Bak Zeytin Nasil Biliyor, 4 Smileyden Fazla Kullanamiyorsunuz Artik, Cünkü Siteyi Cok Yavaslatti, Sanirim Önümüzdeki Hafta Sorun Cözülecek,  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:35:17 ÖSaaaaaaaa 7777. mesajımı attım seviyorum bu sayıları yaa... :haha: :haha:

Tebriklerrrrrr
Bu mesajın bana gelmiş  alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 09:35:27 ÖSGeldim Burdayim, Sorular Vardi Bak Zeytin Nasil Biliyor, 4 Smileyden Fazla Kullanamiyorsunuz Artik, Cünkü Siteyi Cok Yavaslatti, Sanirim Önümüzdeki Hafta Sorun Cözülecek,  okey:)

Pekii eh alıştık artık bi gelip kaybolmanızaaa ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 09:35:27 ÖSGeldim Burdayim, Sorular Vardi Bak Zeytin Nasil Biliyor, 4 Smileyden Fazla Kullanamiyorsunuz Artik, Cünkü Siteyi Cok Yavaslatti, Sanirim Önümüzdeki Hafta Sorun Cözülecek,  okey:)
hoşgeldin patron nasılsın kızının doğum günüymüş sanırım bugün kutla bizim içinde... yuppi:)

valla 5'e bile razıyım bu çok az yaa... :haha: (artık 5le ne farkı varsa.. ;D )

zeytin

Attan abi kızının doğum günü kutlu olsun nice yıllara  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

kirsehir7

slm ben geldim kim  var kim yok bakem   clap:) yuppi:)

...mystery...

kirsehirimizde geldii alkis:) alkis:)

hoşgeldin kirsehir nasılsın??  :-*