Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:47:31 ÖSkirsehir ve sana başka pasta var....

utanan:)

ayy canim yaa cok sagol pasta süper görünüyooo immm  :-* :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:47:31 ÖSkirsehir ve sana başka pasta var.... :-* :-*

utanan:)

Aboww bu pastamı yastık kılıfına benziyi buu aynı eminmisin bıcırık bunun pasta olduğunaaa  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 09:47:59 ÖSCok Tesekkürler Gizemcim, Kimin Asistani Be,  alkis:) alkis:)
utanan:) afiyet olsun patron... o bizim kardeşimiz gibidir yaa onun için değil bir bin tane pasta yaparız/alırız... utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 05, 2009, 09:48:35 ÖSayy canim yaa cok sagol pasta süper görünüyooo immm  :-* :-*
beğendiğine sevindim... utanan:) :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 09:49:15 ÖSAboww bu pastamı yastık kılıfına benziyi buu aynı eminmisin bıcırık bunun pasta olduğunaaa  :haha:
eminim.... :haha: :haha:

ATAAN

Sagolasin Gizemcim Nazlican Cok Tesekkürler Etti Hepinize Selami Var  alkis:)

...mystery...

buyrun mübarek bey buda sizin için... ;D ;D ;D

mub@rek

Arkadaslar ben cikmak zorundayim. Alisveris falan yaptim hepsi yıgılı simdi önce dus alip sonrada bavullar falan düzenliyecegim hepsini malüm cumartesi günü yolculuk var. Yarin son olarak herseyi hazir etmem gerek zaten ise' de ögleden sonra gitmyecegim. Hakkinizi helal ediniz malüm yolculuk hali yinede. Kendinize iyi bak 20 gün sonra insAllah görüsmek dilegimle.

Erken olacak ama;

Tüm sevgililerin sevgililer günü' nü kutluyorum.

Kendinize her zaman dikkat ediniz. Benide unutmayiniz.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 09:52:49 ÖSSagolasin Gizemcim Nazlican Cok Tesekkürler Etti Hepinize Selami Var  alkis:)
aleyküm selam patron... alkis:) alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 09:53:54 ÖSArkadaslar ben cikmak zorundayim. Alisveris falan yaptim hepsi yıgılı simdi önce dus alip sonrada bavullar falan düzenliyecegim hepsini malüm cumartesi günü yolculuk var. Yarin son olarak herseyi hazir etmem gerek zaten ise' de ögleden sonra gitmyecegim. Hakkinizi helal ediniz malüm yolculuk hali yinede. Kendinize iyi bak 20 gün sonra insAllah görüsmek dilegimle.

Erken olacak ama;

20 gün mü tühh yaa... :-\

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:53:45 ÖSbuyrun mübarek bey buda sizin için... ;D ;D ;D

Ufff en güzeli' de benim pastam olmus, sagol ...mystery...

ATAAN

Iyi Yolculuklar Mübarek,  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 09:55:19 ÖSUfff en güzeli' de benim pastam olmus, sagol ...mystery...
beğendiğine sevindim... o kadar iştah açıcı görünmüyo ama... :-\ artık bi dahaki sefere... ;)

kirsehir7

güle güle git mübo seni hic un utmayacagiz 4 gözle burda bekliyor olacagiz  byby:) :cryla:
seninde sevgilielrt günün kutlu olsun,nisanlinla gpzel günler gecirmen dilegiyle
hayirli yolculuklar.seni özleyecegiz  :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 09:53:54 ÖSArkadaslar ben cikmak zorundayim. Alisveris falan yaptim hepsi yıgılı simdi önce dus alip sonrada bavullar falan düzenliyecegim hepsini malüm cumartesi günü yolculuk var. Yarin son olarak herseyi hazir etmem gerek zaten ise' de ögleden sonra gitmyecegim. Hakkinizi helal ediniz malüm yolculuk hali yinede. Kendinize iyi bak 20 gün sonra insAllah görüsmek dilegimle.

Erken olacak ama;

Hayırlı yolculuklar Mübarek.İyi eğlenceler.Kendine İyi Bak  byby:) halayy:) halayy:)

ATAAN

Ya Zeytin Senin E Mail Adresin Neydi  :haha: :haha: :haha: