Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 05, 2009, 11:16:47 ÖSben geldim naber millet ??  :-*

Kaideyi bozan tek istisna hosgeldin , nasilsin ?
Yoksa o benmiydim...  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 11:17:52 ÖSHos Geldin Naber Dielosch?

ben iyi sayılırım sizi sormalı  ;D

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 05, 2009, 11:18:04 ÖSKaideyi bozan tek istisna hosgeldin , nasilsin ?
Yoksa o benmiydim...  ;D

ikimizde oluruz sorun yok  :haha: iyiyim sen nasılsın Esma abla bi ara yoktun ortalıklarda nerelerdeydin ?? :-*

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 11:17:12 ÖSPitbull Bende Hic Sevmem,
Kendini Pitbull Zannetmedigi Zamanlarda, Kizarkadasim Saniyor Kendini, Cok Kiskanc  ;D

Peki kiz arkadasiniz yada diger yaniniz   bu ise  ne diyor ?  ;D  

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 05, 2009, 11:19:27 ÖSben iyi sayılırım sizi sormalı  

ikimizde oluruz sorun yok  :haha: iyiyim sen nasılsın Esma abla bi ara yoktun ortalıklarda nerelerdeydin ?? :-*

Son zamanlar cok yogundum dielosch .
Arada bir gelebiliyordum anca.
Bu aralar o kadar fazla yogun degilim , en azindan geceleri girebiliyorum.  ;D

Sen neler yaptin dielosch ?
Seninki nasil ?  ;D

ATAAN

Siz Istihbaratci Olmaliymissiniz Sayin Esma  :haha:
Sütten Agzi Yanan  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 05, 2009, 11:22:10 ÖSSon zamanlar cok yogundum dielosch .
Arada bir gelebiliyordum anca.
Bu aralar o kadar fazla yogun degilim , en azindan geceleri girebiliyorum.  

Sen neler yaptin dielosch ?
Seninki nasil ?  

Hmm ben de bu aralar yoğunum malum tatil ve biz evde değiliz giremiyorum bu yüzden...Ben öyle işte kuzenler , teyze ,anneanne dede falan  yuppi:) dıııııııı..... artık orda değiliz doğup büyüdüğüm yere geldik ...Arkadaşlarımın yanına geldik işte 2 gün sonrada burdan eve dönücez öyleee  ;D benimki iyidir heraldee hala göremedimm öff öffff  :cryla:

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 11:23:06 ÖSSiz Istihbaratci Olmaliymissiniz Sayin Esma  :haha:
Sütten Agzi Yanan  ;D

Belkide ben bir istihbaratciyimdir nerden bileceksiniz ?  ;D

Aslinda insanlara özel sorular sormayi hic sevmem ... ama burasi laf lafi aciyor.
Heran hersey olabilir.  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 05, 2009, 11:25:32 ÖSHmm ben de bu aralar yoğunum malum tatil ve biz evde değiliz giremiyorum bu yüzden...Ben öyle işte kuzenler , teyze ,anneanne dede falan  yuppi:) dıııııııı..... artık orda değiliz doğup büyüdüğüm yere geldik ...Arkadaşlarımın yanına geldik işte 2 gün sonrada burdan eve dönücez öyleee  ;D benimki iyidir heraldee hala göremedimm öff öffff  :cryla:

Iyi ne güzel iste.
Iyice bir dinlen.
Özel bir soru soracam , izninle,

Deden bu "Bill sevdasina " ne diyor ?  ;D

dielosch

dedemin haberi yokk  :haha:

yalnız tırnağımdaki siyah ojeye takmış durumdaa  tickoff:)  

sevceğinide sanmam ne annem ne babam seviyor  tickoff:)

Kardeşimde seviyor ama o da Bill'i çek git diyorum git başkasını sev yokkk illa o  tickoff:)  

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 05, 2009, 11:26:01 ÖSBelkide ben bir istihbaratciyimdir nerden bileceksiniz ?  ;D

Aslinda insanlara özel sorular sormayi hic sevmem ... ama burasi laf lafi aciyor.
Heran hersey olabilir.  ;D
Istihbaratci Olsaydiniz Dosyaniz Masama Gelirdi  :haha:
Ama Soru Sormayi Gercekten Cok Güzel Biliyorsunuz, Hatta Soru Sormadan Cevap Almayida  ;D

esma 41

Kirimizi Koltuk sag olsun   ;D

Almanlar ne demis : Übung macht den Meister.    :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 05, 2009, 11:34:49 ÖSKirimizi Koltuk sag olsun   ;D

Almanlar ne demis : Übung macht den Meister.    :)

sözlükle falan uğraşmak istemiyorum kabull ediyorummm almanca bilmiyorum  :embarassed:  :)

ATAAN

Benim Almancam Pek Iyi Degil, Deneyemiyecegim  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 05, 2009, 11:37:03 ÖSsözlükle falan uğraşmak istemiyorum kabull ediyorummm almanca bilmiyorum  :embarassed:  :)

Birebir ceviri yaparsak anlami sudur:

Pratik yapmak insani usta yapar.

Hani bizim Türkcede var ya : boynuz kulagi gecer .. diye... buna benzer bisey.  ;D

dielosch

esma 41

Simdi esma 41 sorulardan kacti gibi olacak ama , gercekten cikmam lazim.

Hepinize Hayirli geceler dilerim.

ALLAH a emanet olun....  byby:)

dielosch

sanada Esma Ablacımm  :-* kim kaçtı dicek tanıyoruz seni  :-*  byby:)  byby:)