Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 110 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ben gideyim artık arkidişler görüşmek üzere  byby:) byby:)

zeytin

gece

zeytin

burdayım ablacım geldim  ;D

zeytin

laptıpa bişeyler yaptımda onu ayarlamaya çalışıyorum  :haha: :haha:

zeytin

yaa her sayfa açıtığımda başka sayfalarla birlikte açılıyo yardım ediiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sinir oldum heee

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 06:21:37 ÖSyaa her sayfa açıtığımda başka sayfalarla birlikte açılıyo yardım ediiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sinir oldum heee

Sorunun anliyamadim Zeytin ne oldu  ?

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 06:23:48 ÖSSorunun anliyamadim Zeytin ne oldu  ?

yaa şimdi sayfa açılınca tek pencereden açılıyo yaa benimki her siteye girdiğimde birsürü pencere açılıyo

gece

En iyi si pc uzmanarina sormak Ataan bey gelir simdi iletiriz ok sIkma canini

zeytin

peki ama böylede zor oluyo herhalde bilmeden yada benim bi ufaklığım var bi ayarı karıştırdık nese hallederiz inşAllah böyle zor oluyo

...mystery...

eee kimse yokmu yaa kimse konuşmuyo... :-[ :-[

gece

Burdayim Canim neler oldu sana öyle  ::) :embarassed:

zeytin

Bende geldimmm.Bugün sinemaya gittim ama gitmez olaydım gözlerim şişti ağlamaktan.

...mystery...

bişey olmadı ablacım sadece azıcığın biraz üstünde kaşınıyorum ve 2 gündür iğne yiyorum bi 2 gün daha var ama çok eğleniyorum ben... :haha: iğneyle dalga geçmek çok eğlenceli oluyo... yaril:)
işte ben manyağım bu çok açık... ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 06:58:17 ÖSBende geldimmm.Bugün sinemaya gittim ama gitmez olaydım gözlerim şişti ağlamaktan.
hangi film??

bu arada hoşgeldin... ;)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 06:58:49 ÖShangi film??

bu arada hoşgeldin... ;)

Hoşbulduk canım
Alacakaranlığa gittim :angel: :embarassed: