Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 06, 2009, 09:54:27 ÖSS.Aleyküm arkadaslar,

Herseyi hazirladim artik. Ben hazirim. :) 3' de gece otobüsüm kalkicak İzmir' e gidicem. Heycan basmaya basladi beni yavas yavas.

Esim' e yarindan sonra gelicem dedim onada süpriz olacak...
alışmıştır bence eşiniz süprizlere... :haha: :haha:

gece

Hayirli yolculuklar Sayin Mübarek...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 09:54:17 ÖS
Ne Bu Oyun Play Station Hah Onda Oyun Oynuyo, Yarin Dönecek Oda Türkiyeye
aaa... :-[ keşke seninle kalsaydı patron.... :-[ aaa ben keşke demicektim dimi ama bu konuda diyebilirim bananee.. :haha:

oynasın oynasın eğlensin biraz... :)

ATAAN

Herseyi hazirladim artik. Ben hazirim. :) 3' de gece otobüsüm kalkicak İzmir' e gidicem. Heycan basmaya basladi beni yavas yavas. :)

Esim' e yarindan sonra gelicem dedim onada süpriz olacak...  8)
Iyi Yolculuklar, Kordonda Benim Icin Bir Cay Ic Beee

dielosch

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 09:56:24 ÖSaaa... :-[ keşke seninle kalsaydı patron.... :-[ aaa ben keşke demicektim dimi ama bu konuda diyebilirim bananee.. :haha:

oynasın oynasın eğlensin biraz... :)
InsAllah Bu Yaz Oda Olacak, Kendisi Sececek Artik Nerde Yasamak Istedigine

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 09:57:28 ÖSInsAllah Bu Yaz Oda Olacak, Kendisi Sececek Artik Nerde Yasamak Istedigine
inşAllah... :) :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 09:57:28 ÖSInsAllah Bu Yaz Oda Olacak, Kendisi Sececek Artik Nerde Yasamak Istedigine

InsAllah  :angel:

NİLSENAM

Herseyi hazirladim artik. Ben hazirim. :) 3' de gece otobüsüm kalkicak İzmir' e gidicem. Heycan basmaya basladi beni yavas yavas. :)

Esim' e yarindan sonra gelicem dedim onada süpriz olacak...  8)

iyi yolculuklar.....

Allah yolunu açık etsin.... byby:)

ATAAN

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:00:28 ÖSDeniz Gezmisle Alakasi Yok, Benim Kizim  :haha:

ne alaka  tickoff:) benimde kuzenimin ismi de ve çok olmadığı için sorayım dedim..

...mystery...

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 09:55:07 ÖSalışmıştır bence eşiniz süprizlere... :haha: :haha:

Diyebiliriz. :)

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 09:56:09 ÖSHayirli yolculuklar Sayin Mübarek...

Tesekkür ederim gece.

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 09:56:47 ÖSIyi Yolculuklar, Kordonda Benim Icin Bir Cay Ic Beee

Abi üniversite yillarinda cok yaptik o isi. Ama senin icin bu sefer icemicem galiba. Ben direk havalanina gidicem otobüsden inince arkadaslar alicak. Bu yüzden baska sefere birlikte icelim insAllah.

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 06, 2009, 10:01:11 ÖSne alaka  tickoff:) benimde kuzenimin ismi de ve çok olmadığı için sorayım dedim..
Iyide Ne Bagiriyoooooooooooooooon Biz Bagiriyozmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 06, 2009, 09:59:59 ÖSiyi yolculuklar.....

Allah yolunu açık etsin.... byby:)

Cok sag' ol sende NİLSENAM.

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:02:35 ÖSIyide Ne Bagiriyoooooooooooooooon Biz Bagiriyozmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  :haha:

bağırmıyorum ama bu konu üzerinde fazlasıyla duruldu ciddi olarak durulsa sorun değil ama dalga geçerek durduğun için sinirleniyor insan cofe:)

...mystery...

şimdi 20 gün yokmusunuz yaa... :embarassed: :embarassed: tühh... :haha: