Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 06, 2009, 10:01:58 ÖSDiyebiliriz. :)

Tesekkür ederim gece.

Abi üniversite yillarinda cok yaptik o isi. Ama senin icin bu sefer icemicem galiba. Ben direk havalanina gidicem otobüsden inince arkadaslar alicak. Bu yüzden baska sefere birlikte icelim insAllah.
Iyi Havaalaninada Dishatlar Giriste Yesil Bir Cöp Kutusu Var Solda, Onun Üstüne Kirmizi Boyayla B Harfi Yapmistim Duruyormu Bir Bak  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:04:22 ÖSIyi Havaalaninada Dishatlar Giriste Yesil Bir Cöp Kutusu Var Solda, Onun Üstüne Kirmizi Boyayla B Harfi Yapmistim Duruyormu Bir Bak  :haha:
patron alemsin yaa... :haha: :haha: yanına bitanede "C" yapsaydın barii...  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 06, 2009, 10:03:55 ÖSbağırmıyorum ama bu konu üzerinde fazlasıyla duruldu ciddi olarak durulsa sorun değil ama dalga geçerek durduğun için sinirleniyor insan cofe:)
dielosch Inan Dalga Gecmeyecek Insanlar Listesi Yapilsa Deniz Yusuf Mahir Hakkinda Ben Listeye Bir Numaradan Girerim  okey:)

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:05:43 ÖSdielosch Inan Dalga Gecmeyecek Insanlar Listesi Yapilsa Deniz Yusuf Mahir Hakkinda Ben Listeye Bir Numaradan Girerim  okey:)

böyle de canımı yee  :-*  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:05:43 ÖSdielosch Inan Dalga Gecmeyecek Insanlar Listesi Yapilsa Deniz Yusuf Mahir Hakkinda Ben Listeye Bir Numaradan Girerim  okey:)
okey:) okey:) okey:)

ATAAN

...mystery...

ATAAN

Gizem Sen Forumu Msn Ye Falanmi Yönlendirdin Ne Cabuk Cevap Yaziyorsun Ya  :haha:

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:08:13 ÖSKurufasulye Yokmuydu  :haha:

yok şimdilik bununla idare edivercen  :haha: :haha:

...mystery...

eeeeee herkes yine nereye kayboldu... ??? ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 06, 2009, 10:10:52 ÖSyok şimdilik bununla idare edivercen  :haha: :haha:
Netcez Gari  :haha:
Nebileyim Gizemcim Herkesin Bedeni Burda Ama Ruhlari Nerde Bilmiyom  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:04:22 ÖSIyi Havaalaninada Dishatlar Giriste Yesil Bir Cöp Kutusu Var Solda, Onun Üstüne Kirmizi Boyayla B Harfi Yapmistim Duruyormu Bir Bak  :haha:

VAllaha mi? :D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:17:41 ÖSNetcez Gari  :haha:
Nebileyim Gizemcim Herkesin Bedeni Burda Ama Ruhlari Nerde Bilmiyom  ;D
evet yaa... ;D ;D

...mystery...

dielosch

boşverr yaa kurufasülyeyi sen gel tantuni yiyelim biz  :haha: