Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

biraz güldürüm seni cok agladin aglama  :cryla: :cryla:

seyi hatirladinmi beni sürüklüye sürüklüye okula götürdügün günleri  :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: RIBERY - Şubat 07, 2009, 01:33:30 ÖÖben çıkıyorum herkese ıyı geceler Allah emanet olun
iyi geceler ribery Allaha emanet ol.görüsmek üzre insAllah

kirsehir7

millet gitmis yok bi sen bi ben kalmisiz ku´zen off yaqa msnede giremiyom orda konusurduk  :-[ :-[

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 07, 2009, 02:32:34 ÖÖmillet gitmis yok bi sen bi ben kalmisiz ku´zen off yaqa msnede giremiyom orda konusurduk  :-[ :-[
olsun burdada konusuruz askim hatirladinmi ya sevgi yürü cabuk diye kolumdan ceke ceke götürüsüyodun  :haha:

gelirkende köpeklere yakalniyoduk teyzem geldiydi ya bizi almaya köpekler bizi gecirmemisdi sonra bize kizmisdi ne korkuyonuz diye  :haha:
hala gözlerimin önünde ya

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 02:34:21 ÖÖolsun burdada konusuruz askim hatirladinmi ya sevgi yürü cabuk diye kolumdan ceke ceke götürüsüyodun  :haha:

gelirkende köpeklere yakalniyoduk teyzem geldiydi ya bizi almaya köpekler bizi gecirmemisdi sonra bize kizmisdi ne korkuyonuz diye  :haha:
hala gözlerimin önünde ya

bi alemsin ya nerden geldi simdi aklina  :haha:
gözyaslarimla güldürdün ya beni askim yaa  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 07, 2009, 02:36:03 ÖÖbi alemsin ya nerden geldi simdi aklina  :haha:
gözyaslarimla güldürdün ya beni askim yaa  ;D
seni cok iyi taniyom ve gülüceni bilyodum cünkü bende güldüm  :haha: :haha:

SEVGI-40

ama hic unutmuyom varya sevgi cabuk cokyavassin diye kolumdan tutupcektini  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 02:37:04 ÖÖseni cok iyi taniyom ve gülüceni bilyodum cünkü bende güldüm  :haha: :haha:

:-* :-* askim benim yaa

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 07, 2009, 02:37:58 ÖÖ:-* :-* askim benim yaa
sende benim askim canim herseyimsin aglama ya kimse icin degmez  :'( ben ikimizin yerinede aglarim kiyamam senin göz yaslarina

SEVGI-40

bide sey vardi sizin evin önüne tasdan evler cöpten bebekler yapip evcilik oynuyoduk ya ne güzeldi ya keske hic büyümeseydik keske o günleri geri getirebilseydim  :cryla:

kirsehir7

haklisin degmez.  okey:) ama iste insanin elinde olmuyoki sende iyi biliyosun  ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 07, 2009, 02:40:24 ÖÖhaklisin degmez.  okey:) ama iste insanin elinde olmuyoki sende iyi biliyosun  ;)
bilmezmiyim  :'(

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 02:40:05 ÖÖbide sey vardi sizin evin önüne tasdan evler cöpten bebekler yapip evcilik oynuyoduk ya ne güzeldi ya keske hic büyümeseydik keske o günleri geri getirebilseydim  :cryla:

evet hic büyümeseydik hep oyunlar oynasaydik eskiis gibi hersey bir oyundan ibaret olsaydi ve biz hep öyle kalsaydik  :cryla:

bebklerimi özledim.ben hep artan parcalardan elbise yapardim bebeklere annemde hep atardi onlari cöpe.ben yine yapardim saklardim annem bulamsin diye  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 07, 2009, 02:42:32 ÖÖevet hic büyümeseydik hep oyunlar oynasaydik eskiis gibi hersey bir oyundan ibaret olsaydi ve biz hep öyle kalsaydik  :cryla:

bebklerimi özledim.ben hep artan parcalardan elbise yapardim bebeklere annemde hep atardi onlari cöpe.ben yine yapardim saklardim annem bulamsin diye  ;D
evt ya catya sakliyoduk ikibacakli degnek ariyoduk ya ay hic gülcemyoktu ya  :haha: :haha:

SEVGI-40

:haha: bide annemgil ekmekk yaparken hamur kacirip igdenin altinda pisirmisdik sonra da icimizden biri yemisdi tadina baktiydi yani kim hatirlamiyom okadar sonrada ersin abim gelip herseyi yikmisdi kamyon geliyo diye  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 02:44:35 ÖÖevt ya catya sakliyoduk ikibacakli degnek ariyoduk ya ay hic gülcemyoktu ya  :haha: :haha:

:haha: ay benimde yine yedik kafayii

SEVGI-40

hosgeödin timur abi senidemi uyku tutmadi  :haha: