Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 95 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

ya ben bisey soracagim haberiniz varmi hic hem almanca bilemeyenlere hem almanca egitimi veriliyomus hemde meslek yaptirilan bi yer varmis gecenlerde duydum böyle bisey varmi?

gece

Dügüm felan Olmaz o masAllah Cin gibi kirsehirim  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 01:15:35 ÖÖFazla Dolanma Bak Kördügüm Neyim Olun Sonra Cözemeyik Aman Diyim  ;D

zaten ben kördügüm olmusum  ;D

gece

Benim Bildigim B1 bitttikten sonra meslek egitimine hak kazaniyorrdun  ??? ama degistimi bilmiyorum

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 10, 2009, 01:18:37 ÖÖBenim Bildigim B1 bitttikten sonra meslek egitimine hak kazaniyorrdun  ??? ama degistimi bilmiyorum

yok bu almanca bilmeyenlere de oluyomus

ATAAN

Yarin Benim Yabancilar Ofisinde Calisan Arkadasim Var Ona Bir Sorayim Kirsehir   okey:)

kirsehir7

yaa benim acilen bi meslek yapmam lazim yaa off offf

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 01:20:19 ÖÖYarin Benim Yabancilar Ofisinde Calisan Arkadasim Var Ona Bir Sorayim Kirsehir   okey:)

sor abim unutma sakin senden haber bekleyecegim  :-*

ATAAN

Ögrenim Ne Senin Kirsehir?

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 01:21:03 ÖÖÖgrenim Ne Senin Kirsehir?

lise bitti suan bati avrupa anadolu üni halkla iliskiler ön lisans 1. sinif ögrencisiyim

ATAAN

Hemde Calisiyim Istiyorsun , Dogrumu Anladim

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 01:23:07 ÖÖHemde Calisiyim Istiyorsun , Dogrumu Anladim

almanca ögrenmek,meslek yapmak istiyorum ve bir an önce calismak istiyorum  okey:)

ATAAN

kirsehir7

bise ydaha soracagim ataan abi sen avúkatmisin tam olarak meslek ne?