Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 138 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 10, 2009, 01:37:17 ÖSkolay gelsin canım.resimdeki kardeşimm. çok saol o senin tatlılığın
sagol canim
massAllah cok tatli  :-* :)

qwerty zeze

saol cnm.ben şimdilik kaçtım bi kaç saat sonra görüşürüz Allah zihin açıklığı versin  byby:) byby:) :-*

jentzsch

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 01:36:47 ÖÖKirsehir Hem Dil Kursu Hem Calisma Diyor Sayin jentzsch,
Hem dil kursu,hem calısma.. Meslek yapmakta ıstıyor sanırım.Unıversıtede ögrencı yanılmıyorsam.. Hepsı bır arada zor..Cok sey  ıstıosun Kırsehır. ;D Ben bunların 2 sını zor goturdum.Goturemedım hatta..

Dıl kursu her yerde var.Meslek yapmak ıstıyorsan eger kendıne bır ausbıldung programı sec..Okudugun bolume yakın bır program.Sanırım acıkogretım okuyorsun yanı ıktısat ısletme gıbı bır prog..

Sertıfıkat Deutsch u al.Gıt beledıyeye ben ausbıldung yapmak ıstıyorum de.Ya da Arbeitsamt'a..

...mystery...

ben geldiiimm... alkis:) alkis:) ama kimse yok... :( :(

...mystery...

neyse ben şimdi gidiyim birileri gelince tekrar gelirim(içime doğuyodaa.. ;D )

zeytin

ben geldiim ama gitcem çok yorgunum bugün gidip biraz yatayım dinleneyin Bir bakınıyım dedim kimler varr kimler yookk.Kimler var? Kimler yok ? ;D

gece

Bende yeni geldim söyle geziniyorum :)
Hosgeldin Zeytin...

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 10, 2009, 06:14:13 ÖSBende yeni geldim söyle geziniyorum :)
Hosgeldin Zeytin...

Hoşbulduk ablacım nasılsın ben çok yorgunum gideyimde biraz dinleneyim yine almancaxa giremeden yapamadım.Şimdilik hoşçakal ablacım :-* byby:)

SEVGI-40

slm bizim mahalleeeeeeeeeeee  :-* :-*

...mystery...

selam sevgicim nasılsın... alkis:) alkis:) :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 10, 2009, 06:59:31 ÖSselam sevgicim nasılsın... alkis:) alkis:) :-*
bende kimse yok diyodum hosgeldin canim iyim sen  :-*

SEVGI-40

aaaaaaaaaaa hosgeldiniz 3.14 nasilsiniz görüsmeyeli  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 10, 2009, 06:59:57 ÖSbende kimse yok diyodum hosgeldin canim iyim sen  :-*
bende iyiyim işte ne olsun... :haha: hatta süperim yaa kaç haftadır film indirmek için bekliyodum bugn oldu yaa yaşasıııııınn... halayy:) halayy:)

3,14

--> Selam Almancax sokagi. clap:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 10, 2009, 07:03:16 ÖSbende iyiyim işte ne olsun... :haha: hatta süperim yaa kaç haftadır film indirmek için bekliyodum bugn oldu yaa yaşasıııııınn... halayy:) halayy:)
sevindim canim desene sevgi sen iyim dersinde ben süper olmazmiyim  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 10, 2009, 07:04:15 ÖS--> Selam Almancax sokagi. clap:)
bizim mahalle yi sokak yaptiniz 3.14 bey aaa  :haha: