Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Bugün tenis antremanı var ve hiç gitmek istemiyorum bide saati öne alınmışş.Babam aradı ve gel dedi ama ben bugün gezecektim yaaaa. :embarassed:

FeDeR@L

tüm konular cok güzel  okey:)

gece

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 11, 2009, 01:12:06 ÖSBugün tenis antremanı var ve hiç gitmek istemiyorum bide saati öne alınmışş.Babam aradı ve gel dedi ama ben bugün gezecektim yaaaa. :embarassed:

sende tenisten sonra gezersin ..... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: FeDeR@L - Şubat 11, 2009, 01:12:24 ÖStüm konular cok güzel  okey:)

Sizeyardımcı olunduğuna sevindim.Sitemizde herşey bulunmakta.Arkadaşlarımızda çook iyilerdir.Ve yardımseverlerdir. okey:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 11, 2009, 01:13:45 ÖSSizeyardımcı olunduğuna sevindim.Sitemizde herşey bulunmakta.Arkadaşlarımızda çook iyilerdir.Ve yardımseverlerdir. okey:)

okey:) okey:)

gece

Azcik yok oluyorum görüsmek üzere  ;) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:13:12 ÖSsende tenisten sonra gezersin ..... ;D

Akşam 7 de bitiyo eve gel duş al zaten yoruluyorum nire gezcem offf offffffff babam bütün hayallerimi suya atti :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:13:12 ÖSsende tenisten sonra gezersin ..... ;D

Bide akşam 9 da nişanlımla msnde görüşcem off offf

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 11, 2009, 01:15:52 ÖSBide akşam 9 da nişanlımla msnde görüşcem off offf

ne güzel işte......
nişanlınla görüşeceksin.... :)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:19:16 ÖSne güzel işte......
nişanlınla görüşeceksin.... :)

Yaw akşam saatine kadar gezerim diye düşünmüştüm kuaföre gidip bi fön çektircektim. kur;) ama şimdi sanırsam galiba olmiycekkkk

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 11, 2009, 01:21:03 ÖSYaw akşam saatine kadar gezerim diye düşünmüştüm kuaföre gidip bi fön çektircektim. kur;) ama şimdi sanırsam galiba olmiycekkkk

canım ya.....zamanı istersen yaratırsın fön çekmek için..... :)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:22:12 ÖScanım ya.....zamanı istersen yaratırsın fön çekmek için..... :)

aMAN BAKALIM AKIŞINA BIRAKAYIM BİŞEY BULUNUR ODA BENİ BİGÜN SÜSSÜZ PAKİZE BULSUN DEMİ SANKİ EVLENİNCEK HERGÜNMÜ SÜSLÜ BULCEK SANKİM ;D kur;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 11, 2009, 01:25:43 ÖSaMAN BAKALIM AKIŞINA BIRAKAYIM BİŞEY BULUNUR ODA BENİ BİGÜN SÜSSÜZ PAKİZE BULSUN DEMİ SANKİ EVLENİNCEK HERGÜNMÜ SÜSLÜ BULCEK SANKİM ;D kur;)

canım zaten seni görmüş beğenmiş......
ama yinede her zaman bakımlı olmak,güzel görünmek güzeldir.... :) :)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:28:54 ÖScanım zaten seni görmüş beğenmiş......
ama yinede her zaman bakımlı olmak,güzel görünmek güzeldir.... :) :)

yANEEE bakalım ::)