Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Nasilsin bu arada jentzsch ;D

jentzsch

Eh idare eder.Biraz yorgunluk var haftanın son günlerine dogru..Bırde sızın oralarda var mı bılmıyorum ama burada Kehrwoche dıye bır sey var.Haftalık sokak temızlıgı..:) Bu hafta bendeydı ve sansıma bır karıs kar yagdı gece.Sabahın korunde bırde sokakta kar temızledım.Sımdıde ıse gıdecegım.Cuma namazına mütakib kaldırırsınız benı artık..  ;D

Eee sız nasılsınız??  :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 12, 2009, 02:45:44 ÖSEh idare eder.Biraz yorgunluk var haftanın son günlerine dogru..Bırde sızın oralarda var mı bılmıyorum ama burada Kehrwoche dıye bır sey var.Haftalık sokak temızlıgı.. Bu hafta bendeydı ve sansıma bır karıs kar yagdı gece.Sabahın korunde bırde sokakta kar temızledım.Sımdıde ıse gıdecegım.Cuma namazına mütakib kaldırırsınız benı artık..  ;D

Eee sız nasılsınız??  :)

Olur dur saatimi kurayim seni uyandiririz  ;D

Iyi diyelim ne olsun hayat iste gecip gidiyor günler...
Yuvarlanip gidiyoruz bizde carkin icinde ... ;)

NİLSENAM

gece

kirsehir7

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 02:48:44 ÖSOlur dur saatimi kurayim seni uyandiririz  ;D

Iyi diyelim ne olsun hayat iste gecip gidiyor günler...
Yuvarlanip gidiyoruz bizde carkin icinde ... ;)
Yok benımkı sonsuz bır uyuyus olacak.Kaldırırsınız derken cenazeyı kasdetmıstım..  :haha: ama sen yıne bır saat kur nolur nolmaz.  ;D

NİLSENAM

NİLSENAM

kirsehir7

valla bi haber aldik dogrumu diye bekliyorum  :o

gece

:haha: :haha:

Allah gecinden versin ya ;D

Bu arada minik bir misafirmi bekliyorsun bana mi öyle geldi  ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 02:52:45 ÖSvalla bi haber aldik dogrumu diye bekliyorum  :o

inş.doğrudur..... halayy:) halayy:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 02:53:34 ÖS:haha: :haha:

Allah gecinden versin ya ;D

Bu arada minik bir misafirmi bekliyorsun bana mi öyle geldi  ;D

ben öyle anladım...belki yanlış anlamışızdır...

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 12, 2009, 03:02:30 ÖSIse gec kalacagım ama yazayım.

Malesef yanlıs anladınız arkadaslar.. Ben sabah kar falan temızledım sokakta.Gercekten cok yorgunum.Iste su kar olayını ver yorgunlugu bırlestırıp oyle sacma bır esprı yaptım bır dokunsanız yıkılacagım gıbısınden..  ;D  

Neyse hayırlısı..  ;D ama nasıl oyle anladınız vAllahı helal olsun..Bende ılk basta anlamadım kımın cocugu oluyormus acaba dıye bakınıyorum mesajlara..  :haha:

:haha:

NİLSENAM