Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 223 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 04:35:47 ÖSsagolasin zeytincim sali geldim tam 1 hafda ee güzeldi iste bol bol gezdim ne olsun..sonucda dönüp dolasip gelcegim yer burasi yani Almanya,yani evim.... :D

Oh oh senin adına seviindim artık zok olmaz sana alışmışsındır.

NİLSENAM

Afiyet Olsun Nilsenam,  okey:)

ATAAN

Yane Simdi Sen Hülya Avsari Yenebilirmisin Teniste Yane  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:38:57 ÖSYane Simdi Sen Hülya Avsari Yenebilirmisin Teniste Yane  :haha:

gülmeden gidemiyecem.... :haha: :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

boşunamı kursa para veriyor..... :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:38:03 ÖSOh oh senin adına seviindim artık zok olmaz sana alışmışsındır.
evet alismaya basladim diyebilirim,yakinda su entegrasyon kursumda baslayacak ozaman zaten hersey daha kolay olcak Allah naspi ederse... ;)

ATAAN

Yane Hülya Avsari Yenemezsen Bosuna Tenis Ögrendin Demek Yane Zeytincim  :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 12, 2009, 04:40:16 ÖSboşunamı kursa para veriyor..... :haha: :haha: :haha:
tenis kursunami gidiyor cidden mi? :o

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:41:14 ÖSYane Hülya Avsari Yenemezsen Bosuna Tenis Ögrendin Demek Yane Zeytincim  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:38:57 ÖSYane Simdi Sen Hülya Avsari Yenebilirmisin Teniste Yane  :haha:

Hülya Avşar da kimmiş elime su dökemez yanee o şimdi işine gelirse hava olsun diye oynuyo şımarık hatun.Tenis ciddi spordur.Benim rakibim Ana Ivanoviç. yanee sende Ataan abi beni kiminle karşılaştırıyosunnnn ;D

gece

Zeytin kararmissin hayirli olsun Canim   alkis:) :-*

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:42:03 ÖSHülya Avşar da kimmiş elime su dökemez yanee o şimdi işine gelirse hava olsun diye oynuyo şımarık hatun.Tenis ciddi spordur.Benim rakibim Ana Ivanoviç. yanee sende Ataan abi beni kiminle karşılaştırıyosunnnn ;D

Hadi ya :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:41:14 ÖSYane Hülya Avsari Yenemezsen Bosuna Tenis Ögrendin Demek Yane Zeytincim  :haha:

Önce o iyice bir öğrensinde çıksın karşımaa :haha: